Sydpå med en 2-årig. Hvad skal der pakkes?

Yoy-Go-I-Go halvmarathon på 4 cardiomaskiner

I weekenden var jeg i Kbh, hvor jeg besøgte min søde veninde Linnea. Vi fik både taget fine blogger billeder, drukket et par cafe latter, spist fancy morgenmad og ikke mindst trænet. Vi tog til Norce, hvor jeg sagde til Linnea, at jeg gerne ville lave noget crazy cardio, som var godt for pulsen. Og lad mig bare sige, at pulsen kom op! Puha 😉 Vi besluttede os nemlig for (eller jeg kom med den ide) at lave endnu en You-Go-I-Go halvmarathon, bare på 4 forskellige cardiomaskiner:

7 km Assault Runner (skiftevis 250 m). Det tog 31 min.
7 km Assault Bike (skiftevis 500 m). Det tog 12:14 min.
7 km Romaskine (skiftevis 500 m). Det tog 30:58 min.
1 km Skierg (skiftevis 250). Det tog 4:40 min.

Det bliver 22 km i alt, og jeg ved godt en halvmarathon er på 21,095 km, men vi rundede altså lige op 😉 Det er rigtig hårdt, da det går hen og bliver ren intervaltræning i over en time. Men prøv det, og smid en kommentar når I har gjort det.

Du kan også læse, hvordan vi løb en makker-halvmarathon på Assault Runner og en på Assault Bike.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydpå med en 2-årig. Hvad skal der pakkes?