Dengang jeg var single på 8. år

Sydpå med en 2-årig. Hvad skal der pakkes?

Nu er der kun 1 måned til turen går til Spanien, hvor vi skal på Marbella Fitness camp. Theodor og Patrick skal med, og det er anden gang jeg har camp sammen med Linnea. Sidste år var Theodor også med, hvor min mor var med som babysitter. Det var en super dejlig tur, dog var det ret hårdt at skulle undervise hver dag og også være mor. Jeg kæmpede flere timer med at få Theodor til at sove om aftenen og var ikke så social med vores deltagere. Nu er han et år ældre og knap 2 år, og det bliver formentlig en hel anden ferie og oplevelse. I år skal Patrick med, og jeg glæder mig så meget til at vise ham Marbella Fitness.

Men hvad skal vi have med til vores lille bandit, der snart er 2 år (han fylder år d.29/10)? I stedet for vores løbevogn fra Beemoo, tager vi vores nye-brugte Emmaljunge klapvogn med. Theodor er blevet så stor og sover langt bedre i den (han sover en lang middags lur fra ca.12-15). Dog synes jeg han får det ret varmt ved hovedet i den klapvogn, nogle gode tips til det? Vi kommer til at bruge airshell igen, da det er så smart ift at have klapvogn med og kunne pakke lidt ekstra ned i tasken, så som bleer og andet der vejer godt.

Mine rejsetips til første badeferie med baby

På ferie med baby? Det her skal du have med i kufferten

Og så er der selvfølgelig UV-dragt, let sommer tøj osv., men er der andet du tænker er godt at have med?

6 kommentarer

 • Ida

  Jeg ved ikke om du allerede har det eller tænkt på det. Men jeg køber altid badesko til min dreng da fliserne omkring poolen godt kan være glatte og de er også gode til det varme sand, så de ikke brænder deres små fusser ❤️ rigtig god tur til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida. Ja de er møg varme fliserne, og jeg har fået et par sko til ham 🙂 Men tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vi har Aeromoov underlag til vores autostole, og jeg ved, det også fås til klapvogne. Det kunne være en idé, så han ikke ligger og bliver våd og kold af sved 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt Clausen

  Solcreme uden parfume (alt sydpå er med parfume), vådservietter (samme problem som ovenstående), jeg havde også en pakke havregryn og rugbrød med 🙂 badebleer købte vi dernede.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang jeg var single på 8. år