Jeg drømte, jeg var gravid

Dengang jeg var single på 8. år

…der fik jeg ofte (som i MEGET ofte!) spørgsmålet om, jeg var kræsen når det kom til fyre. Eller hvorfor jeg dog ikke havde en kæreste, det kunne folk slet ikke forstå. Og jeg husker tydeligt, hvor træt jeg var af at høre det, og at det faktisk også gjorde mig ked af det. Jeg ville jo gerne have en kæreste, og gik og følte, at der nok bare var noget galt med mig, siden jeg var single på 8. år. Jep, i 8 år var jeg single, jeg datede nogle få fyre, men jeg havde ikke en decideret kæreste.

Jeg har veninder, som er i samme situation nu, og jeg ved de hader at høre det, det gjorde jeg selv. Men lige pludselig så er kærligheden foran dig og du finder en kæreste. Men det tager tid. Det er bare ikke det man altid gider høre.

8 år er mange år at være alene. De sidste 6 år har jeg arbejdet benhårdt og været utrolig karrieremindet, jeg har knoklet for at få det til at køre rundt som selvstændig personlig træner, og jeg er stolt af, hvor langt jeg i dag er kommet. Da jeg var single, gik jeg de første år meget i byen med mine veninder, men de sidste år gad jeg ikke alkohol og var sjældent ude, og det med at møde fyre i byen sagde mig slet ikke noget. Jeg har også prøvet dating apps, Tinder osv. men det var i sidste ende ikke noget for mig (MEN, det betyder ikke, at du ikke kan finde kærligheden der!). Jeg er blevet sat op på nogle blind dates, og flere veninder er kommet med gode bud på en fyr lige for mig. I 2016 var det Patrick der stod for skud, og lad mig sige, det var sku nok kærlighed ved første blik, sådan semi agtigt.

Til dig der er single, uanset hvor længe du har været det: kærligheden findes og der er en lige for dig. Du må blot give det tid. Og det er hammer kliché at sige, jeg ved det. Jeg har selv været der, men da jeg mindst forventede det og da jeg slet ikke tænkte på at jeg gerne ville finde en kæreste og egentlig bare havde acceperet mit single liv, så skete det.

Min kjole er fra b.young og mine sko er fra Reebok

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømte, jeg var gravid