Kan vi snakke lidt om opdragelse?

Jeg drømte, jeg var gravid

Jeg husker lige så tydeligt alle de gange, jeg drømte noget gik galt, da jeg var gravid med Theodor. Det var forfærdeligt at vågne op til, nærmest helt svedig og med hjertebank. Og jeg er med garanti ikke den eneste, der gjorde det (eller gør lige nu, hvis du er gravid). Jeg husker også, at jeg i starten, som nybagt mor, satte uret til at ringe hver halve time, for at tjekke, at Theodor trak vejret i sin vugge. Fjollet? Nja, det er vel bare en helt normalt bekymring.

‘Kan vi snakke lidt om opdragelse?’

I nat drømte jeg, at jeg var gravid. Det slog mig først, da jeg sad på stranden med Theodor i formiddags, at jeg havde drømt det. Håbet for og drømmen om en lillebror eller lillesøster er stort, og jeg krydser alt for, at det snart vi lykkes for os.

‘Jeg har aborteret’

Er der mon nogen af jer, der læser med, der er i samme situation eller har været igennem samme proces ift at time med ægløsning osv? Jeg føler det er vigtigt at sætte ord på sine følelser, og især dele og tale om det, så man ikke føler sig alene. For det er du langt fra. Jeg synes ikke det er særlig fedt at skulle holde øje med ægløsning, time det, gå og vente.

Et af mine skønne mave-billeder, jeg fik taget lige inden jeg fødte

8 kommentarer

 • Nina

  Vi brugte æggeløsningstest med lillebror, og sådan blev han til. 🙈 Håber snart jeres ønske om en lillebror eller søster til Theodor går i opfyldelse. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Nu ved jeg ikke, om du ellers har normal mens cyklus. Men vi har hver gang regnet med at ægløsningen lå to uger efter den første dag i sidste mens og så er vi gået igang 3 dage for inden og 3 dage efter, for at ramme i det tidsrum du er mest frugtbar og pga mandens sædceller kan overleve 3 døgn 😊.
  Vi er blevet gravide alle 3 gange – dog med en missed abortion i juni, men nu er vi gravide igen 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Michala. Det har jeg haft, men da jeg mistede her for et par uger siden, er jeg lidt i tvivl ift første menstruations dag osv. og tænker jeg lige skal se det an og hvornår næste menstruation evt. kommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   God idé! Rigtig god beslutning 🤗
   Især fordi du jo var længere henne, jeg mistede samtidig med min mens skulle komme, så blødte præcis ligesom mens og lidt til, derfor vi besluttede os at gå igang igen ved næste ægløsning 😊. Krydser fingre for jer og håber din drøm om at være gravid hurtigt kommer til virkelighed. 🤗🤗

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi er her lige nu 🙄
  Vi mistede vores lille dreng som desværre mistede livet i min mave, jeg var halvvejs i graviditeten.
  Midt i sorgen har vi også bare et stort ønske om at skabe et nyt liv, da vores lille dreng mangler. (Ikke at det skal være et erstatningsbarn)
  Så der bliver brugt æl test, det stresser bare helt vildt og samværet føles nærmest som tvang 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette. Det er jeg ked af at høre. Du er langt fra alene. Det er så vigtigt vi taler åbent om at miste og viser hinanden at det er helt normalt og okay. Jeg føler med dig og håber det lykkes for jer snart <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi snakke lidt om opdragelse?