Vores sommerferie planer

Jeg har uppet min kjole-garderobe!

Aldrig før har jeg ejet så mange (fine) kjoler, som jeg gør nu. En af grundene til det er mit samarbejde med Vero Moda butikken i Rønne og B.young, hvor jeg er ambassadør. 2 samarbejdspartnere, som jeg er virkelig glad for! Jeg har fundet nogle kjoler, der minder om mine, som jeg håber du kan bruge til inspiration, til din egen sommer-garderobe 🙂

Sommer kjole uden ærmer

Peplum kjole

Maxi

Loose fit

Multi farvet Vero Moda

Shirt dress

Rød kjole Vero Moda

En af mine favoritter er den her gule sag 🙂

B.young gul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores sommerferie planer