Har du mistet? Du er ikke alene

Vind et par tights og en sports BH fra Reebok!

Jeg har uden tvivl rigtig meget træningstøj (umiddelbart ved jeg, Patrick mener, jeg har for meget!), og der er noget, jeg ikke altid får brugt. Og derfor synes jeg kun det er på sin plads at give noget af det videre 🙂 Derfor kan en af jer, der læser med her på bloggen, vinde et par tights og en sports BH fra Reebok. Begge dele er i str. S, så det skal du kunne passe eller måske du kender en, som kan og som skal forkæles?

For at deltage, skal du gøre følgende:

 1. Skriv i kommentarfeltet, hvad du har af træningsplaner for sommeren?
 2. Kryds dine fingre og vent spændt til d.15/7, hvor jeg finder en tilfældig vinder, der får direkte besked på mailen 🙂

Du finder tightsene her

156 kommentarer

 • Merete

  Jeg skal træne min gravide krop – og det vil da være lækkert, at føle sig lidt pæn uden på her når kroppen svulmer op i 7 mdr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melika

  Uhh skal træne udenfor hele sommerferien. Men skal os cykle mange lange ture med min søn på 6 år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg skal løbe.
  Også er jeg begyndt at cykle på arbejde.
  Det ville være lækkert at vinde så fedt et sæt 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg træner 4 gange om ugen, og torsdag når jeg rejser til Italien planlægger jeg at løbe i bjergene 4 gange om ugen, helt fantastisk og sådan er sæt ville bestemt gøre turen meget bedre 😻😻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har termin d. 27/7 og har ikke kunne træne i hvad jeg føler som evigheder! Glæder mig som et barn til at vende tilbage til min normale form! Så denne præmie ville være fantastisk at vinde til efter jeg har født!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg træner 6 gange om ugen og er mega motiveret for tiden, så denne primære ville være guld værd at vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Jelvard

  Min skønne svigerdatter ønsker sig nyt træningstøj og hun er studerende og har ikke råd til nyt. Jeg håber at vinde så jeg kan forkæle hende for hun er den dejligste 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birka M

  Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem fra ferie, så jeg kan starte op på træningen igen. Jeg kan mærke at nu er jeg klar og motiveret efter min graviditet – det tog også kun 1 år (bedre sent end aldrig) 😉💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Rud Rasmussen

  Jeg fødte min datter for 4 måneder siden og vil meget gerne starte om med at løbe så jeg kan smide de sidste kilo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er i øjeblikket på ferie i Barcelona, hvor jeg stille og roligt er begyndt at løbe igen. Jeg agter at fortsætte, så snart jeg kommer hjem til Danmark igen på lørdag, hvorfor det kunne være lækkert med et nyt sæt at løbe i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Ehbrecht

  Det vil være super hvis min datter Kathrine vandt. Hun træner til halvmarathon i København og vi skal til Bornholm i næste uge hvor hun deltager i etape Bornholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flora

  Jeg vil gerne komme tilbage i mine gamle træningsrutiner. Det er et meget enkelt mål men som kræver meget. Jeg har igennem hele min gymnasie tid trænet meget…MEN så blev jeg forelsket og er kommet helt ud af formen… (sikker på nogen kan relatere..lidt for mange hyggeaftner osv) 😛 så nu vil jeg sku tilbage i min gamle krop og tilbage til at træne 4-5 gange i ugen. Det er mit sommermål 🤪🐵

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hald Hermansen

  Mine træningsplaner er vilde, men sjove og udfordrende. Jeg skal giftes med den skønneste mand midt i august, så derfor er der jo en ekstra god grund til at give den gas. ♥️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min cykel bliver sat i stand i disse dage og så vil jeg cykle 8 kilometer hver vej til arbejde hver dag. Derudover skal der i weekenden gåes lange ture med vores nye hvalp i hjemmet. Så det ville være perfekt i dette sæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Min træningsplan er at arbejde stort ser hverdag i hele ferien, her når jeg som regel mine 10.000 skridt! Derudover fortsætter jeg med at træne ca. 3 gange om ugen!! Og så er jeg ved at lære at løbe 5 km på 25 min!!! 🏋️‍♀️🏃🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Jørgensen

  Mine træningsplaner for sommeren er mine hverdagsgåture. Ture på havet på mit SUP board , hvor jeg lige er startet på at tage 4 km i træk 💪
  Ud over det træner jeg med kettlebells ca 2 gange om ugen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jakobsen

  Træningsfokus/mål er at kunne squatte 80 kg 💪🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Østergaard

  At få mere fokus på muskelopbygning igen. Den sidste tid har der primært kun været overskud til vedligeholdelse 🙈😉 men lidt træning er bedre end ingen træning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstin Brüning

  Min træningsplan for sommeren er helt klart at holde fokus på styrketræningen og få lidt mere cardio ind 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jessen

  Min træningsplan er at fortsætte det gode flow, jeg er begyndt at få💪🏼💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lunau

  Min træningsplan er at holde flowet og have fokus på ben og baller 🍑

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Min træningsplan for sommeren i år er at nyde vejret og komme ud og løbe en masse, og ellers bruge meget af min fritid i centret, som jeg plejer. Vil ihvertfald udnytte at jeg snart har en uges ferie hvor der bliver massere af tid til træning og til ar nyde vejret. Og dette sæt er jo simpelthen for fedt! 😍
  God sommer til dig skønne Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Søndergård

  Min træningsplan er at holde det samme flow hen over hele sommeren, med særligt fokus på tunge squats 👌🏼💪🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Mine træningsplaner for sommeren er ikke vilde. Men jeg har en drøm om at komme igang med at løbe igen og ellers så kunne det lækre sæt måske bruges til en god gåtur med barnevognen. To graviditeter på under 3 årår sætter sine spor på kroppen 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina S. Nielsen

  Mine træningsplaner for sommeren er blot at vedligeholde træningen min. 2-3 gange om ugen, da jeg elsker mit crossfit og det giver mig SÅ meget overskud og energi. Så skal jeg ud at vandre en masse med min mand og lille ballademager af en pige på 1,6 år, hvorfor det også er vigtigt for mig at holde mig igang, så jeg kan følge med på det høje aktivitetsniveau min datter har 😄💪🏻 God sommer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Aalborg

  Sommerens træningsplaner omhandler kajak og løb… Fokusområde for løb er variation mellem intervalløb og distanceløb… og ja, kajak – det handler bare om mest mulig tid på vandet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Aalborg

  Sommerens træningsplaner omhandler kajak og løb… Fokusområde for løb er variation mellem intervalløb og distanceløb… og ja, kajak – det handler bare om mest mulig tid på vandet 😉❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Træning skal stå på de sædvanlige løbeture og styrketræning i løbet af sommeren 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Vil gerne have en regelmæssig træningstutine igen efter en hård eksamensperiode og studenteruge. Nyt træningstøj må hjælpe på motivationen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Schmidt

  Jeg vil så gerne have min gejst tilbage.. mine dårlige knæ trænger til at komme igang, så det er planen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa Overgaard Grøn

  Her over sommeren nyder jeg de knap så lune sommeraftner med en masse gode kilometer i løbeskoene og træningstøjet ville være super lækkert at hoppe i til mine løbeture 👏🏼🏃🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  jeg vil gerne igang med at styrketræne mere, og gå/cykle til alt hvor der er mulighed for det :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg vil gerne i gang med at løbe igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Cathrine Holm

  Efter at have været alene med mine to små børn de sidst efter uger, glæder jeg mig så meget til, at manden kommer hjem i dag, så jeg kan snøre løbeskoene og have lidt “mor-tid” 🤪😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  jeg skal styrketræne min ryg/core, så jeg forhåbentlig snart kan spille golf uden problemer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Juhl

  Mine træningsplaner for sommeren indebærer at omrokere og omdanne noget af det “operationsfedt” jeg har taget på tilbage i januar/februar mdr i forbindelse med en korsbånd- og menisk fiksations operation. Derudover skal jeg genoptræne knæet og bare være fysisk klar til et fedt roadtrip i USA i oktober! 😻🇺🇸✈️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Bundgaard

  Jaaa midt juni fik jeg lavet en PRP behandling i min ene achillessene og for 14 dage siden blev jeg opereret i venstre skulder, så er max igang med genoptræning af diverse kropsdele. Der skal masser af tålmodighed til og det har jeg da overhovedet ikke.
  God sommer, skønt at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise N

  Jeg er lige startet træning op efter graviditet og fødsel. Min mand of jeg har aftalt en fast tid hver lørdag, hvor han passer den lille og jeg træner, og så deltager jeg på et mor/barnhold en gang om ugen også – vigtigst, så skal jeg nå mine 10.000 skridt hver dag 💪🏻 Elsker at gå tur i Københavns parker med vognen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg skal deltage i etape Bornholm for første gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie K.

  Ferie = Mere træning end i hverdagene 💪🏻 Og flytning i vores første hus! Det er jo også en form for træning 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ferie = Mere træning end i hverdagene 💪🏻 Og flytning i vores første hus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har planer om at skulle igang med træning igen efter graviditet og fødsel, og der ville dette sæt da være en kæmpe motivationsfaktor 🙏🏼🤞🏼!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mine sommerplaner er, at jeg skal en uge til La Santa Sport med min familie, og så skal jeg ellers fejre, at jeg er blevet student med alle dem, som jeg har tættest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har meldt mig til SOUT halvmarathon her i slutningen af august. Har tidligere løbet meget men blev mættet og nærmest træt af løb. Jeg har dog holdt fast i mindre ture og nu er tiden til at have et mål at løbe efter 😀💪🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Mine træningsplaner for sommeren er at træne op til Copenhagen half i september! Det er mit 4. halvmaraton, nr. 3 som skal løbes i København, og jeg glæder mig helt vildt 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Mine træningsplaner er at få trænet på min ferier til Skagen, selvom der ikke er træningscenter tilgengærligt og tiden skal koordineres med hele familien ☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mine træningsplaner for denne sommer er at lære at elske og løbe, for den sags skyld også at løbe. Jeg har haft det med at starte hårdt ud og så være nødt til at stoppe, fordi mine knæ ikke synes det var så fedt, men denne gang er jeg startet langsomt op og har sat mere og mere tempo og distance på. Jeg nyder at løbe nu, det er blevet til et frirum for mig, præcis som jeg håbede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg skal træne i fitness når jeg er hjemme, fordi det gør mig glad og lave noget kropstræning i Kroatien – så min ryg ikke gør ondt 🤸🏽‍♂️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibe Stokholm

  En masse løb og ved siden af Styrketræning 🤞🏼💪🏽🏃🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Quvang

  Træning er for mig, noget der er en nødvendighed. Uden træning bliver jeg alt for hurtig sur og irriteret over småting. Så mit mål er, at få trænet endnu mere, nu hvor der er mere tid til det. Og så er det selvfølgelig en bonus at blive stærkere 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg løbetræner så jeg er klar til DHL stafetten i August 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  At bevare min løberutine, og ellers komme ud at træne på “anderledes” måder – surf, svømmetur i havet, + 10.000 skridt hver dag på ferie ☀️☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er igang med at træne op til mit første halv maraton, det har været en drøm længe da jeg har været hårdt ramt af skinnebensbetændelse der udsatte målet i 2 år 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Baagøe-Engels

  Jeg skal tilbage til rutinerne med fitness center 3-4 gange i ugen hvor der kombineres løb, ro-maskine og frie vægte 😊💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  At komme igang med at træne igen, træningen har stået stille i alt for mange måneder. Dette lækre sæt vil helt sikkert sætte skub i mig, så jeg kan smide de kg i jeg har taget på. 🤞🤞🤞🤞🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Kofoed

  Jeg skal træne en masse cardio da jeg har brækket lillefingeren og ikke må styrketræne
  Hospitalet sagde egentlig ingen træning men jeg kender min krop og SKAL træne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg skal i god form igen ovenpå eksamensperiode og smerter i ryggen og forhåbentlig have en god form når jeg skal til USA på College 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har for alvor startet op på styrketræningen og intervalløb for at kunne løbe hurtigere på længere distancer💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Aagaard

  Jeg skal løbe ud i det blå og nyde at jeg kan 💪. Har trænet op til halvmaraton, det sidste halve år og fik så en skade i knæet en uge inden 😅. I dag har jeg fået grøn lys fra fyssen og hvor glæder jeg mig til at komme igang igen. Via sådan et mål finder man virkelig ud af man kan mere end man tror! Det kunne være så fedt at løbe i mål, til næste år, i det fede og farverige sæt 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Thomsen

  Efter sygdom (post eksamener 🙈) er jeg endelig rigtig i gang med mit løb igen, og har et håb om at blive klar til CPH half 💪🏻 Mere generelt skal der også bare løftes tungt, når nu tiden og overskuddet er der 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bendix

  Jeg skal gå lange ture på stranden/i bjergene, svømme ture og dyrke reformer 🤩🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kathrine

  Jeg skal træne op til Nordic race og tabe de sidste graviditets kilo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg skal genfinde motivationen efter en hård periode hvor træningernes eneste formål har været at stå så skarpt som muligt til EM i Ultimate Frisbee. Sommeren skal derfor bruges på at træne lige hvad jeg har lyst til, om det bliver styrketræning, en løbetur eller intervaller på stranden må tiden vise 🤞🏻🏃🏽‍♀️🏋🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Der skal styrketrænes i haven og løbes i skoven💪🏻🏃🏽‍♀️😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Küster

  Jeg skal fortsat styrketræne og lave noget Jumping Fitness, så jeg kan komme ned i vægt også skal jeg helt sikkert snart starte et online forløb hos dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er blevet kæmpe fan af crossfit og skal i sommeren tæskes igennem til det af mig søde veninde. Herudover er jeg kæmpe fan af gåture men har i lang tid gerne ville lære at løbe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg skal fortsat styrketræne og så håber jeg på godt vejr så raceren kan blive luftet lidt mere end den plejer i hverdagen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Jeg skal bare gennemføre en hulens masse spinning så jeg kan komme i form igen 🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Denne sommer står den på træning til DHL, hvor dine intervaller er blevet en fast del af ugens løbeprogram. Derudover åbner der snart en ny crossfit box i byen, og den skal helt klart testes af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal løbetræne så jeg kan følge med min veninde @trinelyholm til halvmaraton til september 😍🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle F

  Mine sommertræningsplaner står på det sædvanlige: løb, styrke og håndbold. 🏃🏼‍♀️💨💪🏼🤾🏼‍♀️
  Dog tror jeg, at det skal suppleres med diverse dansemoves til div. Musikoplevelser. 😎☀️🍻🎶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg skal træne op til mit 4. Halvmaraton engang i efteråret 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal både løbe Nordic race og cph half til september, så sommeren går med en masse løb og crossfit 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Skal prøve kræfter med cphhalf til september, så træningen skal passes. God sommer 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Træne mig op til håndbold sæsonen begynder igen.🏃🏻‍♀️💪🏻🙏🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg kan desværre ikke selv passe det – så det bliver en gave til min søster 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal løbe en masse for at træne op til halvmaraton til september. Derudover skal jeg til spinning, step og stram op som normalt (når trænerne altså ikke har sommerferie) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xandra

  Sommerhold udenfor i fitness 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Lange løbeture, træning, hold træning også min egen personlige rejse mod noget mere “balanceret” træning 🏋🏻‍♀️🚀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville bruge det til at holde mig igang i løbet af sommeren med løberute og træning 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil bruge det lækre træningstøj til at løbe nogle dejlige turer med min datter Ingrid. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea Hansen Bundgaard

  Jeg skal fortsætte med at løfte de tunge vægte, og vil gerne op på at løfte 100 kg( i en eller anden øvelse🙈). Jeg vil lave det mere funktionel styrketrænning, end bare traditionel. Så glæder jeg mig også rigtig meget til jeg kan begynde løbe igen om 4 uger 💪🏼💪🏼😁 ( efter skindebensbetændelse) .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg har planer om at være sammen med min baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Dellgren

  Sommer drop in hos dig🤩💪🏻 og så tænker jeg at der skal lidt løbeture til🏃🏼‍♀️ Dejlig sommer ☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg satser på at hoppe med på noget af din drop in træning i dit nye studie samt besøge fitnesscenteret 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Randeris Johannesen

  Jeg har planer om at løbe ca. hver anden dag, så jeg kan komme i bedre form efter graviditet, og så er jeg begyndt at styrketræne igen, som jeg også håber at holde ved lige og dermed forbedre mit løb ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uh, jeg skal træne en masse. Forhåbentligt udendørs hvis vejret er til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er begyndt at ro 4 gange ugentligt af en times varighed. Har et mål om at ro en halvmarathon inden ferien slutter.
  Tager dog på ferie i næste uge, hvor løbeskoene og elastikken må led i tasken;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Skal i form og spise mindre usundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Skal træne en masse for at jeg kan spise flere is hen over sommeren😋👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg skal løbe! Jeg skal træne mig op til at løbe 5 km til DHL sidst i august. Jeg er der ikke endnu, men jeg er langt bedre end for 3 mdr siden, hvor jeg slet ikke kunne løbe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna Pedersen

  tage min træning udenddørs når solen skinner 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg skal ud og løbe og dyrke yoga og lidt dans 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg vil forsøge at fastholde 2-3 ugentlige fullbody træninger og lidt intervaltræning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg skal ud og løbe en masse lange turer i det gode vejr, nu når tiden er til det og ferien er i gang! Jeg tror at farverne på de to dele, vil komplimetere mit ansigts røde farve rigtig flot! haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min træningsplan for sommeren er at naile min første t2b og blive en haj til hspu. Øve øve øve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia-Maja

  Min træningsplan er at spille og træne en masse beachvolley. Udover det skal jeg ud og vandre Bornholm tykt og tyndt igennem med min veninde – og helt ærligt, hvem ville ikke elske at kunne iføre sig sådanne et sæt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg er igang med at træne op til Marathon i september – så sommeren byder på halvmarathoner og generelt mange løbeture! Ville være lækkert at vinde nye thights og sports bh til den lange løbetur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg træner op til first timers i aalborg d. 7/9 🙋🏼‍♀️ Derudover er jeg begyndt til barre træning hos min veninde, der lige er blevet uddannet 🧘🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skalp minimum 15.000 skridt om dagen. Og så skal der løbes og trænes hver anden dag. Heldigvis har jeg en aktiv ferie planlagt med Vandreture og Etape Bornholm ☀️🏃🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Træne til CPH halv Marathon 💪🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg skal løbe, gå lange ture og træne i fitness centret…. Og nyde sommeren. 😘🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Det må være at bevare træningsglæden i et nyt center, da vi skal flytte ☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg skal cykle en hel del på min racercykel og forsøge at øge vægten i de store basisøvelser 🚴🏼‍♀️🏋🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sibel

  Jeg er netop for nogle uger siden startet til Zumba og det er simpelthen SÅ sjovt! Jeg tror at mit problem tidligere har været at det træning jeg lavede kedede mig, men jeg elsker Zumba, så mine træningsplaner for sommeren er helt klart at fortsætte med det! God sommer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kjeldsen

  Mine sommer træningsplaner er at få bygget noget styrke op igen efter en knæskade. Og få trænet noget mere ude i det gode vejr☀️💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mine sommer træningsplaner er at få bygget noget styrke op igen efter en knæskade. Og få trænet noget mere ude i det gode vejr☀️💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Fro

  Uhh…DET HER er lige en giveaway for mig!
  Min træning er for mig mit frirum… mit pusterum, det sted jeg bliver ladt op socialt og mentalt og brugt fysisk.
  Jeg skal bruge min træning i sommeren til at være god ved mig selv. Have mig tid. Dyrke mig selv og de sociale relationer jeg har gennem træning – Særligt fordi, jeg netop er startet på et fuldtids GS kursus i matematik (08.00-16.55), som jeg slet ikke kan overskue eller finde ud af og det hyler mig fuldstændig ud. Dagens højdepunkt er når pulsen bliver høj, når der er sved på panden, når jeg kun skal tælle reps og sæt og ikke tallene i matematik bogen. Når musikken spiller og jeg er i nuet, for det er jeg når jeg træner… Det er det rum jeg befinder mig bedst i og det skal jeg huske at dyrke, når jeg er ved at rive håret af mig selv over svære regnestykker og geometriske figurer. 🙂
  God dag og god sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Skal give den fuld gas med crossfit i denne uge 🏋 inden jeg skal ud og rejse i to uger. Der har jeg et godt “hjemme”program klar jeg regner med køre et par gange om ugen, kombineret med hiking og sightseeing 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mit mål er at kunne løbe 5 km inden sommeren er omme. Bøvler med skinnebetændelse så det er en langsom process. Men hvor der er vilje er der vej 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Træne og løbe, når det passer med ferien og de mange planer🤞🏽🏃🏽‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Skal have en masse løb i benene her i sommer🏃🏼‍♀️ Håber at vinde, da jeg har fødselsdag d. 15/7. Det kunne være en dejlig fødselsdagsgave🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Målet for i sommer er, at kunne løbe et halv Marathon 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Skal først på ferie sent i år, men træner op til et 24 timers træningspas 💪🏻😬. Det bliver det hårdeste jeg nogensinde har gjort – men også det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Hansen

  Ferie eller ej – trænes skal der 💪🏼💯😝🤘🏼 Jeg elsker det og hvad fodre motivationen mere end nyt træningstøj, så jeg krydser 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Og venter spændt! Kunne være skønt med noget nyt til ferien i uge 35-36🙏🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg skal til Barcelona og har planer om skønne løbeture om morgenen langs strandpromenaden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Østergaard

  Vil gerne ud at løbe en masse, så derfor skønt med nyt træningstøj <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Pedersen

  Jeg skal fortsætte mes træning i AlStudio Aarhus. Og jeg har da brug for et nyt sæt træningstøj, når nu jeg har tabt mig 6kg, 12cm og er kommet i dobbelt så god form 🏋🏼‍♀️😝🌟🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Dybdahl

  SÅ lækkert sæt! Mine træningsplaner for sommeren er en masse løbeture med min søn o løbevognen, træning med KB’s, mens vi er på camping og en masse svedige træninger i fitnesscenteret😄👏🏼🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandie

  Årh det flotteste sæt jo! 😍 Jeg ville elske af vinde sættet til mig selv, da jeg lige nu er gravid med lillebror og han skulle gerne melde sin ankomst til sep. Så mine træningsplaner er at være så aktiv som muligt helt til slut i denne graviditet. Med vores nr et blev træningen hård for mig til sidst, så derfor ville dette sæt helt sikkert give mig motivationen til af holde fast i træningen så lang tid som muligt. Jeg krydser alt hvad jeg krydse kan! 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Min plan er at forsøge mig med morgenløb, når jeg har dagvagt. Jeg har i 2 dage nu stået op kl 5 for at løbe inden jeg skal møde kl 8 🏃‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min plan for sommeren er at træne mig op til at kunne løbe 5km på en fornuftig tid, så min kæreste og jeg kan løbe sammen, uden at jeg er ved at hive efter vejret som en sindssyg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Planen for sommeren er at komme ind i en god og realistisk trænings rutine. Efter en graviditet for nu halvandet år siden, har jeg taget på og jeg er nu klar på at gøre noget seriøst ved det tal på vægten. 🙏🏼🤞🏼💪🏼☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg skal træne hos dig denne uge og de to uger i august og så må jeg prøve at komme i fitness og få styrketrænet de uger du holder ferie 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal helt sikkert træne ude i det fri når jeg tager til Italien. Måske endda begynde at løbe igen! 🏃🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Norlin

  Jeg skal løbe, løbe og atter løbe. Så jeg kan blive tip top klar til CPH half i september 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Larsen

  Jeg har planer om at fortsætte den gode trænings rutine. Har endelig knækket vægttabskoden, så som et rigtigt I-lands problem er mit trænings tøj ved at være for stort

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Min træningsplan lyder på en masse løb, er endelig kommet i lidt form og det skal udnyttes med længere distancer og mere tempo 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg træner frem mod landsholdssamling i basketball og halvmarathon 🏀😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Min træningsplan er at komme i gang igen efter et meget dovent forår og få trænet op til Eremitageløbet til oktober 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  Ikke nogen før sidst i august. Så er vi nemlig på grød-vognen med lille Valdemar. Så nyt træningstøj vil gøre godt til den tid 🤞🏻👶🏻☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min træningsplan for sommeren er at få trænet det sidste op til mit første halvmaraton til september (jeg er såå nervøs allerede 😳) og få trænet min ryg mere op efter jeg desværre har fået nr 2 diskusprolaps i lænden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mine planer for træning denne sommer er egentlig bare at holde fast. At holde fast i mit løb som er kommet op og køre. Derudover har jeg planlagt ude træning en gang om ugen og det føles bare dejligt og gør mig glad at tænke på at tiderne allerede er lagt ind, så håber jeg at intet forstyrrer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg skal blive top klar til Københavns halvmaraton, hvor jeg håber på en ny pr. 😁🏃‍♀️☀️ Og så skal racercyklen selvfølgelig også luftes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Min træningsplaner for sommeren er vist de samme, som de plejer – måske mere træning udendørs?☀️😄🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg skal løbe halvmaraton om en måned og jeg har ikke løbet mere end håndfuld ture det sidste halve år – så tror sommeren skal gå med at få løbetrænet lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Løber cph half til september, så har en helt masse løb i kalenderen – gerne så meget som muligt ude i det danske sommervejr ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Kristine

  Mine træningsplaner for sommerferien er ikke anderledes end normalt. Jeg træner 6 gange om ugen hvoraf to af gangene er med min træner, så den skal bare have gas og så har jeg jo mere tid til at have fokus på kost og restitution nu hvor det er sommerferie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Er opstartet på løbetræning efter tvungen pause på 4 måneder. 💃😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Jeg træner op til halvmarathon til september, så der er en masse løb på programmet 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Uha min plan er at forsætte min jagt efter muskelmasse efter graviditeten, og i min ferie vil jeg give den en ekstra skalle🙌☀️ Da det kan være svært at nå det hele i hverdagen efter jeg er startet job igen 😅😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kløjgaard

  Skal endnu mere igang med nu løbetræning – så muligheden for træning vil være der i langt større grad, uafhængig af om mit træningscenter er lige i nærheden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor fint 😀
  Jeg planlægger at træne som normalt, Crossfit 2-3 gange pr uge forhåbentlig kombineret med badning ved strand og lidt gode gåture/cykelture med børnene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg træner en del løb og styrke selv her over sommeren, for etapen kalder sidst på måneden.. jeg er fuldt ud bekymret for at det er et alt for stort mål, men jeg tager det som det kommer, og krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Træner Nordic Hiit og så har jeg lige sat min TRX op ude på terrassen. Ellers cykler jeg til og fra arbejde dagligt 🙂 (hverdagen starter på mandag igen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg skal bruge sommeren på at træne op til HCA halvmarathon i september! Målet er at komme under 2 timer så der er nok at træne hen imod 😄☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Træne hos dig 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg skal løbe en masse ture langs stranden mod solnedgangen – sommeridyl når det er bedst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Jeg skal back on track med mine løbetræning. 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K.

  Jeg er lige startet træning op i træningscenter 3 gange ugentligt (opstart fra 3 uger siden) Efter 3 graviditeter og barsler og år med småbørn og fuldtidsjob og et større vægttab gennem kosten er tiden nu kommet til træningsdelen. Og jeg har lige købt mit første stykke tøj i 10 år i str. SMALL, så ville da virkelig gerne have noget passende træningstøj til dagene i træningscentret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg skal til drop in træning i dit nye flotte studie og så skal jeg løbe 2 etaper til Etape Bornholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Jespersen

  Jeg skal fortsat styrketræne, og så vil jeg også gerne begynde på lidt løbetræning 🏋🏼‍♀️🏃‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg skal løbetræne, så jeg kan løbe halvmarathon til efterår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Uuuh, pick me pick me 🙋🏼‍♀️ Mine træningsplaner er gåturer med barnevognen indtil min krop igen tillader træning efter kejsersnit 👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg skal cykle, svømme og løbe en masse de næste uger, da jeg træner op til en Ironman i august. Et nyt sæt træningstøj ville booste motivationen en smule 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du mistet? Du er ikke alene