Mødrenes bekendelser...

Følelsesmæssig rutsjetur

Det sidste døgn har uden tvivl været noget af en rutsjetur for mine følelser og tanker. Jeg vil utrolig gerne dele det med jer, men jeg skal lige være klar. Både mentalt og psykisk, og jeg skal også have det sidste helt afklaret omkring det hele. Men uden min familie og veninder, havde jeg ikke klaret den. De betyder som altid utrolig meget for mig, og jeg er glad for at have dem omkring mig. Endnu bedre er det, at Patrick er hjemme igen efter 12 ugers skoleophold i Nykøbing Falster. Det er så fedt, at vi kom igennem den periode, og nu igen er samlet alle 3. Om 2 uger går jeg på ferie med Theodor, eller jeg skal arbejde lidt, men også holde fri, og det glæder jeg mig til.

Håber I har haft en dejlig weekend?

Min dejlige Theodor. Altid glad og fuld af energi <3

 

2 kommentarer

  • Camilla

    Uanset hvad der er sket må du endelig ikke føle dig forpligtet til at dele og slet ikke før du er klar! Jeg sender en masse kærlige tanker i din retning og ønsker dig og dine kære alt det bedste. Kæmpe stort cyberkram til dig 🤗

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødrenes bekendelser...