Nemt, men hårdt intervalprogram!

Jeg skal flytte!

Den er god nok, jeg skal flytte! Altså ikke hjemmefra, men jeg flytter mit træningsstudie til et større lokale 🙂 Fra d.1/7 vil personlig træning og holdtræning finde sted i mit nye lokale på Snellemark 11 i Rønne! Og jeg glæder mig helt vildt.

Det har været en vildt start på 2019, og jeg er utrolig glad for, at så mange dejlige, seje damer kommer og træner hos mig. Nu er jeg klar til et nyt kapitel med mere træning 🙂

Hvis du gerne vil træne hos mig, har jeg sommer drop-in træning i uge 27, 28, 32 og 33 mandage og onsdage kl.8-9 + 9-10 og tirsdage og torsdage kl.16:30-17:30-18:30. Det koster 50 kr pr gang. Nye hold starter d.2/9. Ses vi?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemt, men hårdt intervalprogram!