Hvad skal du være, når du bliver stor?

Nemt, men hårdt intervalprogram!

Jeg har fået nyt træningsudstyr til Studiet! Nemlig en Assault Bike. Hvis du har prøvet sådan en, ved du det er møg hårdt, fordi du bruger hele kroppen. Jeg har valgt at købe sådan en, fordi jeg skal lave noget der kan variere og aflaste lidt fra løbet, så jeg undgår endnu en overbelastningsskade. Og derfor tænkte jeg, at en Assault Bike var super god. Jeg synes nemlig det er hammer kedeligt at cykle eller stå på crosstraineren, og lige netop en Assault bike (eller air bike/air dyne) er en blanding af det og udfordrer altså hele kroppen. Ren win-win 🙂

Hvis du gerne vil igang med intervaltræning, eller ikke rigtig ved, hvad du skal lave af intervaller, er de her intervaller ret gode bare at kaste sig ud i:

30 sek lavt tempo
20 sek middel tempo
10 sek højt tempo (som i fuld power!)
Gentag

Tag fx 3 x 3 runder med 1-2 min. pause i mellem, eller 2 x 5 runder med 1-2 min pause i mellem eller 10 runder ud i et (= 10 min.), hvis du er hardcore og kan knokle på!

Du kan bruge en Assault Bike, romaskine, cykel eller Assault Runner – eller du kan løbe intervallerne udenfor. Det er ikke muligt på løbebånd, da du ikke kan nå at ændre hastigheden på så korte intervaller.

Min BH er fra Reebok, og jeg har set, at Sportmaster har en del på tilbud lige nu.
Tjek det ud her
Mine sko er også fra Reebok, og hedder Harmonie Road 3.0. Rigtig gode til løb!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal du være, når du bliver stor?