Træningsprogram for hele kroppen!

Hvad skal du være, når du bliver stor?

Apropos det der med, at tiden flyver af sted, så synes jeg Theodor er blevet så stor allerede. Og han er altså kun 1,5 år. Men han kan bare så meget, han er så bevidst, er fyldt med gåpåmod og meget viljestærk. Han er stædig, utrolig sød og charmernede, og kærlig. Nogle gange går jeg og tænker på, hvad han mon skal arbejde med, når han bliver stor. Er jeg mon den eneste, der tænker det om deres børn?

Lige nu er det alt der larmer og kører på hjul eller flyver, der fanger ham. Traktor, gravemaskiner, lastbiler, flyvemaskiner, motorcykler og biler. Da vi var til Folkemødet i lørdags, var vi forbi Politiets stand, og da Theodor får øje på politimotorcyklen, løber han hen til den mens han råber ‘nøøøøøj’. Det var så sødt, og fangede alle betjentenes opmærksomhed. De var super søde, og Theodor fik lov til at prøve polititøj, selvom det var al for stort. Men det var altså et kæmpe hit, og lille T ville slet ikke ned fra motorcyklen igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram for hele kroppen!