Hælspore og springerknæ?

Jeg savner duften af nyvasket tøj!

Det her indlæg er måske ret meget husmor-agtig, men måske du kan finde det relevant alligevel 🙂

I mange år brugte jeg vaskemiddel med parfume, fordi jeg godt kan lide, at mit vasketøj dufter godt. Men da jeg blev gravid, skiftede vi ud og begyndte at købe bla. Neutral vaskemiddel og skyllemiddel, både astma og allergimærket og parfumefri. Men jeg har i lang tid savnet duften af nyvasket tøj. Derfor spurgte jeg forleden på min Instagram story, hvad I gør for at få tøjet til at dufte uden at bruge nogle produkter med parfume i. Mange svarede, at de bruger duftolier, og dem har jeg været forbi en helsebutik og købt. Jeg har også fundet dem på nettet til jer, se her.

Vasketippet er hermed givet videre 🙂

4 kommentarer

  • Maria

    Jeg er blevet rigtig glad for ecovers produkter, især deres skyllemiddel, da den samtidig giver lidt blødhed. Må prøve tricket med olier – skal det sammen med vaskemidlet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Hvor mange dråber bruger du ca? Og hælder man den bare i sammen med vaskepulveret? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hælspore og springerknæ?