5 ting jeg ikke kan lade være med at gøre

1,5 år og fuld fart på!

Theodor er nu snart 20 mdr gammel, men tænker det er lidt nemmere at forholde sig til at sige 1,5 år. Og han er altså bare så skæg! Der er fuld fart over ham, det har der alle dage været, og han udvikler sig og kan mere og mere, og forstår ALT. Han er begyndt at sige flere ord, han er meget bevidst og utrolig charmerende.

Theodor kan bla sige traktor, båd, laa (lastbil), bil, mo (mor), bar (far), Nee (nusse), asta (pasta), izza (pizza), rød, å (blå), ja tak, tak osv. Han kan også tælle med fra 1-3, og så gentager meget af det vi siger.

Theodor elsker at danse, løbe, spille fodbold og se på traktor, lastbiler og både. Han har en god appetit, og siger ‘mad’, så snart han slår øjnene op kl.5 om morgenen. Han kan godt lide at spise havregrød, havregryn med mælk og rosiner, Cherrios, boller, rugbrød med leverpostej, pizza med kødsovs, kogte gulerødder, kage og is (is har han helt styr på, at man får når det er godt vejr!).

Theodor elsker at være i dagpleje og har en super god dagplejemor. Han bliver afleveret ved 7:15-7:30 tiden, da jeg møder alle dage kl.8, og så bliver han hentet ved 15:30-16 tiden. Han sover fra ca. kl.12:30-15:30, og ofte skal han vækkes når vi kommer for at hente ham. Han står stadig tidligt op, ved 5-6 tiden, og bliver puttet ved 19-19:30 tiden.

Jeg glæder mig til, at vi skal holde sommerferie i uge 29, 30 og 31, hvor Theodors dagpleje mor holder ferie. Desværre har Patrick ikke ferie der, men jeg regner med at vi skal på stranden, spise is og bare hygge os. I uge 34 skal vi alle til Marbella, hvor jeg har camp.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg ikke kan lade være med at gøre