Træningsprogram for hele kroppen med én vægtskive!

Om at gå med røven bar hjem fra byen (eller næsten!)

Jeg toppede min mandag med at gå hjem fra Netto med røven bar, eller altså næsten. Jeg havde en tung taske på ryggen med varer i, og en løs kjole på. Jeg kan godt mærke, at min kjole kravler op mens jeg går, og hiver derfor lidt ned i den hele tiden. På et eller andet tidspunkt stopper jeg med at gøre det eller tænke mere over det, og vupti, så kravler kjolen godt op under tasken. Og ja, så kan man se mine trusser.

Vi bor i den gamle bydel af Rønne, 8-10 min gang fra centrum (Netto), og der er mange turister i vores gader og gaderne omkring. 3 tyske damer på cykler er stoppet op for at tage billeder, og jeg går forbi dem. Da jeg er noget lidt væk fra dem, kan jeg høre nogle der råber, og så går det op for mig, at det er mig de råber til: “Madame! Your dress!” Og så får jeg ellers hevet min kjole ned, vinket tak og skyndt mig videre og hjem.

Da jeg kommer hjem, kan jeg ikke lade være med at grine af situationen. Jeg aner ikke, hvor længe jeg har gået med kjolen siddende der, men om ikke andet, var det da altid noget, at jeg havde pæne trusser på! Haha 🙂

Mon der er nogen, der har været ude for det samme?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram for hele kroppen med én vægtskive!