Vippeserum der virker!

Jeg drømmer om…

Der er mange ting, jeg drømmer om, og noget meget mere end andet. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, hvad det er, hvis du har læst med her på det sidste:

Theodor og jeg har i snart 12 uger, måtte undvære farmand i hverdagene. Der er nu kun 4 uger tilbage af Patricks skoleophold, og det glæder vi os til!

Det eneste vi mangler for at komme videre, er at få solgt huset, vi bor i. Det er Patricks byhus, som han har ejet i 6 år, og som han boede i da, jeg mødte ham. Det er desværre ikke stort nok til en familie, fordi der kun er 1 værelse. Det er så hyggeligt og ligger helt perfekt og centralt i Rønne. Men vi skal have det solgt, før vi må købe et nyt. Det er nok det jeg drømmer mest om og går og krydser ALT for!

Jeg drømmer om et større hus med en dejlig stor have. Et hus, hvor der er plads til os alle, en stor stue, hvor Theodor kan tumle og lege, flere værelser, større køkken (med opvaskemaskine, tak!) og en have med plads til sandkasse, gyngestativ, grill og solseng 🙂 Og et hus, hvor der er plads til, at vi kan få gæster på besøg, også gerne hvor de kan overnatte i et gæsteværelse, da vi har en del venner fra Kbh.

Det er kommet lidt bag på mig, hvor godt jeg er kommet fra start med personlig træning og holdtræning her på øen. Det er helt vildt, og jeg er enormt taknemmelig for alle dem, der kommer og træner hos mig. Jeg elsket mit arbejde, selvom jeg har rigtig travlt og må arbejde hver aften. Derfor drømmer jeg om og håber jeg på, at jeg kan forsætte resten af året i samme gear. Det har været et ret vildt, snarligt halvt år, og jeg leder faktisk lige nu efter et større lokale i Rønne, til min træning. CRAZY 🙂

Hvad drømmer du om?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vippeserum der virker!