Jeg var så bange i starten

Hvornår er man en dårlig mor?

Kan man være en dårlig mor? Ja, det tænker jeg, at man godt kan, men hvornår er man det? Hvis man ikke viser omsorg? Hvis man ikke er der for sit barn? Hvis man er ligeglad? Hvis man slår sit barn?

Lige nu er jeg fyldt op med følelsen af at være en dårlig mor. Hvorfor? Fordi jeg arbejder 24/7. Jeg ved godt det er mit eget valg, nuvel, jeg kunne jo bare lade være med at arbejde så meget. Men når man som selvstændig prøver at stable en virksomhed på benene et nyt sted, at tjene nok penge, så jeg kan forsøge min familie, så ser jeg ikke lige nu en anden udvej. Jo altså, jeg kunne finde mig et fast arbejde og møde kl.8-16 hver dag, men dét er ikke min passion og det jeg brænder for.

Dog brænder jeg for min familie og for min søn. Jeg kæmper for at holde min virksomhed kørende og for at det hele skal gå op i en højere enhed, mens Patrick er på skole i Nykøbing Falster. Jeg tror egentlig det er hårdere for ham at være væk fra mig og Theodor. For hverdagen kører herhjemme, jeg afleverer Theodor hver morgen kl.7:15/30, og henter ham mandag, onsdag og fredag, og tirsdag og torsdag bliver han hentet af mormor, farmor eller moster, og her hos dem fra kl.15:30-18:30, mens jeg er på arbejde (mandag tager han med mig til Nexø, og er hos mine forældre, mens jeg har hold fra kl.17:30-19). Men tro mig, det er SÅ hårdt at hente ham ved 19 tiden, for at tage hjem og nærmest putte ham med det samme. Det skærer mig i hjertet hver gang, og lige dér føler jeg mig, som den dårligste mor. Hvorfor kan jeg ikke selv hente ham, være sammen med ham, lege, hygge, hoppe og spille bold hver dag, som andre mødre gør?

Jeg tror det er en hårdfin balance, jeg som selvstændig skal finde mig i og acceptere. Jeg ved også, at det kun er for en periode, heldigvis. Maj og juni er de to måneder, hvor jeg skal give den fuld gas med holdtræning og personlig træning (det er jo selvfølgelig typisk nok lige de 2 måneder, Patrick er på skole), pga ferie i det meste af juli og august. Og så er det fuld skrue igen fra september. Derfor siger jeg til mig selv, at vi får en dejlig lang sommer sammen, og at det hele nok skal gå. Så længe jeg gør mit bedste for at være der for Theodor, vise ham kærlighed, give ham masser af kys, når jeg kan og ellers bare være der for ham.

‘Weekend-getaway før 12 uger som alene mor’

2 kommentarer

 • Emma

  Du er ikke en dårlig mor, man kan bare være mor på mange forskellige måder! Du arbejder med noget du brænder for hvilket gør dig glad og derved har du mere energi og overskud til din søn i den tid I har sammen. Du har en dejlig familie der støtter dig og som din søn kender og trives med. Jeg så selv kun min datter og min mand i weekenderne i et år fra hun var 2-3 år pga specialeuddannelse i Kbh. Det var ikke nemt men med hjælp fra især mormor gik det og nu har min datter en mor der laver noget hun virkelig trives med og derved er der mere energi til hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Du er ikke nogen dårlig mor! Hverfald ikke udfra hvad du skriver ovenfor!

  At du knokler røven ud af bukserne, har skæve arbejdstider og kun lige når hjem og putte ham, er alt sammen lige netop fordi du er en god mor! Der virker til du gør det for netop at få din virksomhed op og køre, for derved at kunne skabe mere luft og frihed på sigt! Nogle ganges skal det være lidt hårdt, for det kan blive rigtig godt!

  /En far der lader sig udsende i tide og utide, og har 50+ timers arbejdsuger, for netop at have to måneders fri i perioder, eller et økonomisk overskud til at kunne gøre hvad man vil senere hen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var så bange i starten