Med Theodor til store legedag!

Om at have travlt, sådan rigtig travlt

Jeg arbejder rigtig meget, det kan jeg ikke nægte. Måske du tænker, det er fedt at være selvstændig, fordi jeg selv kan styre, hvornår jeg vil arbejde osv. Det er fedt, men det er også møg hårdt. I dag har jeg fx været på arbejde fra kl.8-19. En lang dag med 4 hold og 3 personlige træningsklienter, og hvor jeg både har været i Rønne og Nexø (30 min. køretur hver vej). Jeg har afleveret og hentet Theodor, jeg har løbet en tur og jeg har svaret på mails og tjekket op på mine online klienter. Alt i alt en super god dag, men jeg er også træt.

Tirsdag og torsdag har jeg 5-6 timers PT og holdtræning (jeg starter dagen kl.8 og har fri kl.18:30), og onsdag har jeg tlf samtaler med alle mine onlineklienter. Fredag er helligdag, og jeg har valgt at holde fri sammen med Patrick og Theodor. Så, ja der er drøn på.

Det er faktisk kommet bag på mig, hvor godt jeg er kommet fra start her på Bornholm. Det har taget lidt tid, men at jeg allerede her i maj måned har SÅ meget at lave, det synes jeg er mega vildt og fantastisk. Det kan jeg godt være stolt over, synes du ikke? 🙂

I weekenden var vi i Kbh, og det var en skønt! Min fine kjole er på tilbud lige nu, klik her

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med Theodor til store legedag!