Nye havemøbler i vores gård

Med Theodor til store legedag!

I dag var alle øens dagplejemødre samlet i Søndermarkshallen sammen med deres dagplejebørn, os forældre og bedsteforældre. Det var hyggeligt at være med, og der var fuld fart i 2,5 time. Min mor og Patricks mor havde fri fra arbejde, og var også med, og jeg tror de hyggede sig lige så meget.

Det var så skægt at se Theodor blandt alle de andre børn, både de lidt mindre og lidt større. Han er så sød, suger til sig af indtryk, stopper op og kigger, er meget nysgerrig og glad. Han jublede da vi kom frem til hallen og skulle gå ind, da han så alle de andre børn. Det var så sødt! Sikke en skøn dag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye havemøbler i vores gård