#41 Mandags intervaller

Nye havemøbler i vores gård

Vi har desværre stadig ikke fået solgt vores skønne byhus, men krydser ALT for, at det snart sker. Jeg har længe gået og overvejet om vi skulle bruge penge på nye havemøbler, men udskudt det, fordi huset står til salg og vi ikke helt, hvor vi ender med at flytte hen. Men i sidste uge lurede jeg reklamer, og fik lyst til at gøre noget ved gården, og tænkte, nu gør jeg det sku 🙂 Sammen med min far, fik jeg købt og samlet (eller rettere sagt, min far fik samlet!) et super flot havemøblesæt med hjørnesofa og bord, og så har jeg købt en stol ved siden. Det er blevet så fint og hyggeligt, og så måtte jeg også lige ud og have nogle planter, der kunne pynte. Patrick vidste ingenting, så da han kom hjem i fredags, overraskede Theodor og jeg ham.

Hvad synes i? 🙂 Hvis i vil se, hvordan det så ud før, så tjek det sidste billede!

Men jeg glæder mig godt nok til at få en have, så vi også kan få gyngestativ, sandkasse og lidt mere plads.

Det hele er fra Bygma. 

I kan se flere billeder af huset og gården, fra salgsopstillingen lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#41 Mandags intervaller