Gode råd til valg af løbesko

Inspiration til flotte kjoler!

Når jeg ikke render rundt i tights og sportstoppe, så er jeg blevet ret glad for at have kjole på. Og lad mig bare sige, det er godt nok lang tid siden jeg har haft bare mere end 3 kjoler at vælge mellem. Men jeg har fundet mig nogle virkelig søde, flotte kjoler som både passer til hverdag og fest. I har flere gange spurgt ind til, hvor jeg finder dem henne, og det gør jeg bla. på nettet, som Ellos, Gina Tricot og Lykkebylykke, og i butikker, fx Only og H&M.

Og til inspiration, har jeg fundet et par kjoler, som jeg synes er virkelig fine og minder om dem, jeg selv har 🙂

  1. Maxikjole Abigail (ELLOS)
  2. Kjole Lorie (ELLOS)
  3. Maxikjole Teodora
  4. Sahara maxi dress
  5. Alma chiffon maxi dress
  6. Minimum kjole Esolde Flan
  7. Pieces kjole PC Line LS midi dress
  8. Mads Nøregaard Kjole Flower Stripe Pop Decima

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd til valg af løbesko