Status på vores bolig-situation

Gode råd til valg af løbesko

Jeg har lige fået et par nye løbesko, og jeg er sikker på, der gemmer sig et par PR’er i dem, haha. Sådan er det vel altid med nye sko og tøj, det gør træningen og løbeturen liiidt bedre. Synes du ikke? 🙂

Nå, men den her model er jeg ret glad for. Jeg har brugt Reebok løbesko længe, og modellen Harmony Road 2.0 det sidste års tid, og den fungerer rigtig godt for mig, når jeg løber ude og især skal løbe langt (10-12 km). Der er god støtte, og den ser måske tung ud klodset ud, men den er meget let og behagelig at have på. Derfor vidste jeg, at jeg skulle have samme model, men i den nyeste udgave. Og det er den her Harmony Road 3.0.

Hvis du selv leder efter nye løbesko, vil jeg gerne komme med et par bud på hvilke du kan kigge nærmere på alt efter hvor du skal løbe.

Udendørs løb (både korte og lange løbetur)
Forever Floatride Energy. Den minder meget om Harmony, og vil give dig god støtte på din løbetur. Du kan også få den i samme fede farver som min Harmony hos Sportamore.

Indendørs løb
Flexagon og Flexagon Force. De vil begge være god til indendørs løb, fx ved intervalløb eller hvis løb indgår i din workout. Floatride Run har jeg også, og den bruger jeg ofte når jeg løber indenfor. Der er ikke ligeså meget støtte, synes jeg, og derfor kan jeg ikke have den på, hvis jeg skal løbe langt (+8 km).

Hvilken løbesko er din favorit?

 ‘Mit pulsur – sådan her bruger jeg det’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på vores bolig-situation