Mit syn på min egen krop, har ændret sig efter graviditeten

Status på vores bolig-situation

I er flere der har spurgt ind til en status på vores bolig-situation, og jeg tænker derfor jeg lige vil give jer en update. Den er desværre ikke særlig positiv…

Vi har ikke fået solgt Patricks byhus i Rønne, og derfor er der sket lidt ændringer. Vi brugte påsken på at sætte huset mere i stand, og fik fixet og malet udvendigt, sat ny dør i gården og ordnet lidt andet småt. Nu står huset bare så fint, og vi er også gået ned i pris. Det håber jeg og krydser jeg ALT for, kan gøre, at den rette køber kommer SNART 🙂

‘Jeg er så frustreret over vores boligsituation’

‘Var det forkert af os at flytte fra Kbh til Bornholm?’

Vi har fundet et andet hus, vi meget gerne vil købe. Hvor det er henne, vil jeg gerne vente med at dele med jer, til det bliver helt aktuelt, hvilket jeg håber er meget meget snart. For vi skal have solgt, før vi kan købe. Det er kravet fra banken. Vi ønsker ikke at lave et betinget køb, da vi intet vinder på det.

Så vi går stadig bare og venter, og det er fandme en svær proces. Vi vil bare så gerne videre! Hvis du gerne vil se, hvor vi bor, kan de lure det her. Og kom gerne lige med credit på, hvor flot det er blevet 😉

Her står Theodor og jeg foran vores fine byhus. Det er desværre ikke stort nok, da der kun er 1 værelse ovenpå. Men det er så hyggeligt og ligger i den flotteste gamle bydel af Rønne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit syn på min egen krop, har ændret sig efter graviditeten