Mit pulsur - sådan her bruger jeg det

Mit syn på min egen krop, har ændret sig efter graviditeten

Før jeg blev mor og før jeg blev gravid, gik jeg meget op i min krop og hvordan den så ud. Ikke at, jeg ikke gør det nu, men det er på en helt anden måde end før. Min krop er pisse sej, jeg har båret på et liv og født et barn. Det er utroligt nok i sig selv.

Jeg træner og løber stadig af lyst, ikke af tvang eller fordi jeg føler ‘jeg skal’. For mig er træning mit frirum og jeg elsker at lade tankerne få frit løb (haha), når jeg løber. Men jeg træner også for at holde mig sund, stærk og rask, og jeg holder mig igang for at være et godt, sundt og energisk forbillede for Theodor.

Da jeg var gravid frygtede jeg, at det ville blive en kamp af få min krop tilbage, og jeg gik meget op i ikke at tage for meget på under min graviditet. Jeg tog 10 kg på, og det var en lettelse for mig, at det ikke var mere. Det vil jeg ikke nægte eller lyve om. Jeg er også stolt af, hvordan jeg ser ud i dag, hvor stærk og sund jeg føler mig. Jeg har trænet meget, ja, men jeg har trænet som jeg plejer, og det er vigtigt at understrege, at jeg træner af lyst. Jeg er sikker på, at jeg ville have tabt mig ved blot at have fokus på sund kost og daglig motion, det kender jeg flere (mødre), der har. For mig har det bare været vigtigt, også at styrketræne for at opbygge muskelmasse og ikke føle mig slap.

I dag hoppede jeg i mine hullede jeans, som jeg har købt for et par år siden i H&M. Og bare det, at de faktisk sidder bedre end de har gjort før, er et skulderklap til mig selv og til mit tidligere-gravide-jeg. Ingen grund til at stresse over, at det vil tage tid at komme tilbage i form. For det kommer du, hvis du selvfølgelig vil putte lidt tid og kræfter i den proces 🙂

‘Mine tips til en sund og aktiv graviditet’

‘Kære gravide Line’

Jeans H&M

Reebok sneakers

Ellos top

Jeg har det lige nu rigtig godt i min krop. Jeg er glad og hviler i mig selv. Det har været en lang proces, og det har taget sin tid at komme her til, hvor jeg er i dag, rent mentalt.

Reebok BH

Reebok sko

Reebok tights

2 kommentarer

 • Nana Svendsen

  Hej Line,

  Rigtig godt indlæg! Jeg har lige et enkelt spørgsmål. Hvordan passer Reebok skoene? Har haft lidt svært ved at finde ud af det, og da jeg har fundet den på tilbud i denne oversigt: https://sneakerworld.dk/udsalg/ vil jeg gerne vide det, inden jeg bestiller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nana 🙂 Mange tak. Hm, de passer som normalt? Altså jeg bruger 39 i mine sko, og det er de her også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit pulsur - sådan her bruger jeg det