Ikke meget påskeferie til mig!

Nyt termosæt til Theodor

Det er endelig blevet forår, og det betyder at vi har lagt Theodors vinterdragt på hylden, og så har jeg fundet det fineste termosæt til ham. Hans vinterdragt er fra mærket Mikk-Line, og den har været så god til ham. Derfor faldt valget på det her termosæt, som også er fra Mikk-Line, og så koster det kun 249,-

Nu mangler vi bare lidt flere sko, da hans vinterstøvler også er pakket væk og han faktisk kun har 1 par sko, han kan passe lige nu 🙂 Jeg har hørt fra flere, at Ecco sko skulle være rigtig gode til børn. Mon nogen af jer kan anbefale dem eller andre?

Det har faktisk været så godt vejr i påsken, at Theodor slet ikke har haft bukserne på endnu 🙂

2 kommentarer

  • Charlotte

    Vi er rigtig glade for ECCO first herhjemme – vi har valgt dem med Gore-tex, sådan de også er vandtætte også har vi ikke behøvet at have gummistøvler☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke meget påskeferie til mig!