Påske-weekend-workout

Ikke meget påskeferie til mig!

Patrick har haft påskeferie sammen med Theodor, og vi har nået ret meget, når man tænker på, at jeg ikke har haft ferie. Jeg har arbejdet hver dag hele ugen, igår lørdag og skal arbejde igen i morgen. Ingen fridag eller ferie til mig. Sådan er det som selvstændig, når jeg har hold, der skal trænes og online klienter, der skal holdes i ørene 🙂 Heldigvis elsker jeg mit arbejde! Men det havde da været dejligt med ferie.

Min kjole er fra ichi, men jeg kan ikke finde den online. Men jeg har fundet en anden super flot gul-blomstret kjole.

 Patrick og jeg har ordnet husets facade, der trængte til en kærlig hånd og en gang maling, min far har hjulpet os rigtig meget, og nu håber vi det kan være med til at få solgt huset.

I fredags deltog jeg i et løb på 10 km. Det var en fed oplevelse og jeg løb rigtig godt. Jeg kom i mål på tiden 48:30 min, med en pace 4:48 min/km. Og så blev jeg endda nr. 5 ud af 35 kvinder, woop woop!

Ellers har vi hygget os, spist is, løbet, cyklet tur, besøgt familien og spist en masse lækker påske-mad.

Theodor elsker sit sæt fra H&M med traktor og gravko på. Jeg har lige luret sættet bare i shorts og t-shirt. Og tænker, at han da også skal have det! Jeg har også lige købt nyt termotøj til Theodor fra Mikk-Line. Se her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske-weekend-workout