Om tabe 12 kg på 3,5 måned

Påske-weekend-workout

Nu er det vist på tide, at jeg deler et træningsprogram med jer. Og det bliver med den workout, som mit Puls & styrke hold (og mig selv) var igennem i morges til dagens træning 🙂 Det tager 25 min. + 10 min. opvarmning, så der er ingen undskyldning for ikke at træne. Jeg tænker du godt kan finde 30-40 min til at få trænet?

Mine træningssko fra Reebok er virkelig gode til al slags træning!

5 runder i alt. EMOM betyder Every Minute On the Minute: det første minut skal du nå at lave 30 sumo dødløft, jo hurtigere du gør det (med god teknik!) jo længere pause har du. Dvs. bruger du 40 sek, har du 20 sek. pause. Andet minut, her skal du nå 10 negative push ups. Jo hurtigere, jo længere pause. Det sidste og 5. minut, holder du pause 😉 Og så er det forfra igen. 25 min. i alt giver 5 runder.

Jeg har lavet en video af forskellige udgaver af push ups. Den næstsidste jeg laver, er en negativ. Se her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om tabe 12 kg på 3,5 måned