Den personlige træner og præsten

Er jeg inspirerende at følge?

I går spurgte jeg på min IG story ‘Hvorfor følger du med her på min profil’? Og det væltede ind med mange beskeder, tusind tak for det – især fordi de alle bare var så søde og varmede mit hjerte. Langt over halvdelen, synes jeg er inspirerende at følge. Det kunne ikke gøre mig mere glad. For det jeg netop gerne vil, både med min blog, men også med min IG, er at være med til at inspirere.

Jeg vil gerne inspirere til en sund og aktiv hverdag. Jeg deler gerne ud af min egen træning, min kost, vaner og alle de workouts, jeg udsætter mine hold og personlig træningsklienter for. Men jeg deler især også gerne ud af livet som mor. Umiddelbart tænker jeg, at jeg skiller mig ud ved at være selvstændig mor, kæreste, familiemenneske, træningsfreak og øboer. Noget af en kombi 😉

Derfor vil jeg gerne høre dig, der læser med, om du synes det er inspirerende at læse med her på bloggen, og om der er noget du gerne vil have jeg skriver mere om, og måske uddyber?

‘5 hurtige om mig’

‘5 hurtige til Patrick’

Hele mit set er fra Reebok. Der er lige nu 25% rabat på sports bh’er fra Reebok hos Sportmaster. Tjek dem ud 🙂

10 kommentarer

 • Hej Line
  Jeg kigger ofte forbi din blog.
  Som ung mor kan det være svært at når det hele (Specielt efter jeg er startet på job igen) og da jeg desværre ikke lige nu har pengene til en personlig træner, må jeg nøjes med det næstbedste, nemlig god online inspiration fra dig uden det bliver for fanatisk, men netop på et niveau hvor jeg kan være med 🙂
  kh Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Fie. Hvor er jeg glad for, at jeg på den måde kan være med til at hjælpe dig med inspiration og motivation 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg elsker din balance – du er ikke fantastisk. Du viser sundhed som en naturlig del af hverdagen men også med de “udfordringer” vi møder. Jeg er vild med at se stories af træning og dine indlæg her på bloggen er meget varierende. Og så er Theodor jo bare en charmetrold, hvem nyder ikke at se ham på en video eller to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sissel. Jeg håber du mener fanatisk, haha 😉 Men tak for dine søde ord! God påske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg kan virkelig fin jordnære stil…. Nogle af dem som jeg ellers følger på Facebook har bare en krop jeg ALDRIG får lige meget hvor meget jeg træner…. Giver det mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tilde. Det giver mening, og det er jeg glad for at høre. Tak fordi du følger med 🙂 God påske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kan rigtig godt lide at du bruger bloggen til at uddybe nogle emner fra Instagram. Det er især lækkert når de ikke er for lange! Og så synes jeg du har en perfekt balance mellem mor-livet, træning og sundhed. Det er virkelig en sjælden balance du formår at lave. Jeg er kæmpe fan og har været det i laaaaang tid! Håber at du stadig kan og vil stable nogle events på benene i København selvom du er tilbage på Bornholm, for det var virkelig inspirerende at være med til event. Det er det du især inspirerer mig med, at prøve nogle øvelser og sammensætninger af øvelser til træning! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina. Åh tusind tak, hvor er det bare dejligt at høre 🙂 Og jeg skal gøre mit for stadig at komme til Kbh og lave lidt larm og events 🙂 God påske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg kan godt lide dine blogindlæg. Særligt at de er lidt kortere og kan læses på få minutter, så de passer perfekt til en uddybning af nogle af de emner du fortæller om på Instagram.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den personlige træner og præsten