Kalder alle bornholmere

Den personlige træner og præsten

Lyder det som en underlig cocktail? Muligvis, men lad mig starte med at sige, at det er et af mine mest givende forløb, jeg har haft indtil videre, som personlig træner. At træne en præst.

Men den er god nok. Siden jeg startede op med personlig træning tilbage i starten af januar i år, har jeg trænet præsten Pernille (der døbte Theodor i Ibsker Kirke) 2 x ugen. Lige siden jeg mødte Pernille tilbage i november 2017, har jeg fået et helt andet syn på det at være præst. For Pernille er ikke hvilken som helst præst, hun er simpelthen så sej, siger tingene som de er uden så meget pis, og så er hun en hamrende inspirerende kvinde. Hendes tale i kirken til Theodors barnedåb er den bedste tale jeg nogensinde har hørt i en kirke, og nej jeg kommer der ikke hver søndag, men jeg har været til en del dåb, bryllupper og begravelser. Jeg tuede selv helt vildt under dåben, fordi alt det hun sagde ramte spot on på os og på Theodor.

Da vi havde vores samtale inden barnedåben, nævnte jeg, at jeg arbejdede som personlig træner og gerne ville flytte tilbage til Bornholm. Og efter jeg fik sagt ordene ‘træning’ og ‘personlig træner’, så handlede resten af vores samtale den formiddag langt fra om Theodor, haha. Pernille savnede en at træne hos på øen, og jeg lovede, at jeg ville kontakte hende, hvis vi flyttede tilbage. Derfor var hun også den første jeg skrev til, da det blev en realitet, at vi kom til øen for good. Siden da har vi trænet sammen 2 x ugen, og det er 2 meget givende timer, for os begge, vel og mærke.

Og hvorfor skriver jeg om netop det her forløb? Jo det gør jeg fordi, personlig træning er for alle uanset, hvad du arbejder med, hvor gammel du er, hvilken form du er i og hvad dit mål er.

Mine timer med Pernille, giver mig så meget, fordi vi får talt om ALT muligt, og jeg bliver altid udfordret på mine tanker, forestillinger osv. Og omvendt sørger jeg for, at Pernille bliver udfordret på konditionen og styrken.

Jeg er altså ligeså vild med alle mine andre super seje personlig trænings klienter, både dem jeg træner 1-1 men også dem på mine hold. Jeg er enormt stolt af, at jeg er kommet godt fra start her på øen med personlig træning og holdtræning, det er så fedt 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalder alle bornholmere