5 hurtige om mig!

Kalder alle bornholmere

Hvis du bor på Bornholm, og gerne vil have en hjælpende til at komme igang med at skabe en sund livsstil, så skal du læse videre! Hvis du ikke bor på Bornholm, må du hellere end gerne læse videre, men det er måske ikke helt så relevant for dig.

I maj måned sætter jeg fokus på bornholmernes sundhed, og i en lukket gruppe får 100 personer mulighed for at være med i ‘Sund med Lines Livsstil’. Og hvad går det så ud på, tænker du?

Gruppen er som sagt helt ekslusivt for 100 bornholmere, der gerne vil sætte fokus på deres sundhed, velvære, kost og motion i maj måned. Med min hjælp, egen indsats og motivation fra resten af gruppen, sætter vi alt ind på at skabe sunde holdbare vaner, vægttab og forbedret kondition og styrke.

Det koster 199,- at være en del af gruppen, og det her får du med:

2 x udendørs gruppetræninger ved Galløkken (lørdag d.4/5 og d.25/5. Der vil være 2 hold, med ca. 50 personer på hver kl.9-10 og kl.10:15-11:15)

1 x kostplan (der vil være én til kvinder og én til mænd)

1 x træningsprogram (vælg mellem nybegynder eller øvet)

Løbende motivation, vejledning og rådgivning i gruppen.

Tilmelding er efter først til mølle! Der er plads til 100 personer. Send en mail til lineslivsstil@gmail.com, og du får tilsendt link til den lukkede gruppe, og så snart betaling er sket, godkender jeg dit medlemskab. Du kan betale via mobile pay.

Jeg er SÅ klar på at  motivere, vejlede, rådgive og inspirere bornholmerne i maj måned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 hurtige om mig!