Weekend-getaway før 12 uger som alenemor

5 hurtige om mig!

Det er altid skægt at komme med lidt facts, som i måske, måske ikke ved om mig. Og det er en god måde for jer, der læser med, til at lære mig bedre at kende. Jeg møder ofte folk, der føler de kender mig, fordi de læser med her eller følger med på Instagram. Det synes jeg både er super fedt, men også lidt underligt 🙂 Det er jo noget, der følger med, når man, som jeg, deler alt mellem stort og småt på de sociale medier.

Jeg kunne have valgt et bedre blogger-billede, men jeg synes også de lidt skæve og sjove billeder, skal vises frem. Så her har i et billede med en flot Kaptajn-Morgan-posering 😉

 

Nå, tilbage til dagens 5 hurtige om mig:

 1. Jeg har for første gang i mit liv synlige mavemuskler! Det havde jeg aldrig troet, jeg kunne få. Men spænder jeg og står jeg i det rigtige lys, så er de der sku, haha. Og det er jeg stolt af, her 1,5 år efter jeg har født mit første barn.
 2. Jeg er møg bange for fugle, især måger og duer. Fy for den, jeg synes de er klamme og utilregnelige.
 3. Jeg kan ikke stå på hænder eller på hovedet, og det er noget du aldrig får mig til. Så hvis du skal lære at lave hand-stand push ups, er jeg ikke den rette at komme til.
 4. Inden jeg mødte Patrick i sommeren 2016, havde jeg været single i 7-8 år. Så der er håb for dig, der måske er i samme situation. Kærligheden rammer, når du mindst venter det (kliché, I know)
 5. Da Patrick og jeg var i Oslo, med Olso-båden (vores første tur sammen væk som kærester), tissede jeg i bukserne af grin efter jeg faldt lige så lang jeg, var på en sti lige midt i byen. Der var glat, fordi det var vinter og havde regnet. Og ja, jeg glider og falder på røven. Jeg kan ikke stoppe med at grine, og Patrick tror jeg har slået mig, fordi jeg intet siger – det er svært når man griner, og i det han nærmest hiver mig op, tisser jeg i bukserne. Det var SÅ pinligt, fordi det hele stadig var meget nyt mellem os. Men han blev trods alt hængende alligevel 🙂

Fik i læst: ‘5 hurtige til Patrick’ ?

2 kommentarer

 • Jeg er også lidt bange for fugle og høns. Det er lidt pinligt, når man er dyrlæge 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rebekka. Åh ja, det kan jeg godt se, det ville man ikke tro du var, haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-getaway før 12 uger som alenemor