Nyt tøj til Theodor

Opråb om baby-luger

Jeg har lige siddet og læst Julie- Elsebeths indlæg mens tårerne triller ned af mine kinder. For hvor er det dog sørgeligt. Tænk sig at være i den situation, at du er nødt til at efterlade dit barn i kulden i en Netto pose. Jeg har svært ved at tro på det, og endnu sværere ved at forstå, at man kan gøre det. Men det må være sidste udvej, selvom det må være det sværeste nogensinde. Puha.

Men jeg synes Julie-Elsebeths opråb er vigtigt, og jeg vil gerne være med til at hjælpe med at råbe op. Vi bør få Baby-luger i Danmark. Det burde simpelthen være muligt.

Bekymringerne fra Etisk råd går på, at man frygter flere børn vil blive afleveret i baby-lugerne. Som Julie-Elsebeth skriver, så vil det ikke være noget jeg ville frygte, for de børn vil måske være bedre stillet. Og vi ved ikke, hvad der vil ske hvis der kommer baby-luger, måske det viser sig, at være det hele værd? Et lille barns liv værd?

Et offentlig tiltag, hvor man kan modtage rådgivning, hjælp og i sidste nødstilfælde give sit barn fra sig, ville være den bedste løsning. Det kan tage tid, før det kommer på tale, og jeg vil derfor råde dig på det kraftigste til at læse Julie-Elsebeths indlæg, kommentere indlægget med dit navn osv., hvis du vil være med som frivillig baby-luger. Jeg har selv meldt mig, og jeg håber vi er flere der gør <3

Theodors små bitte fødder. Min elskede Theodor. Jeg vil for alt i verden gøre alt for min søn.
Og jeg vil for alt i verden ønske det samme for alle babyer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt tøj til Theodor