En typisk mandag for mig

Nyt tøj til Theodor

Åh, jeg har siddet og brugt al for lang tid på at shoppe lidt nyt tøj til Theodor (og mig selv!), men det skal der være plads til en gang i mellem 😉 Og hvis du også sidder, og har lyst til at shoppe nyt tøj, hvad enten det er til dit barn/dine børn eller dig selv, så kommer der her lidt inspiration til de små. For prøv lige at se, hvad jeg lige har klikket hjem til Theodor

Smækbuks Noah, Ellos

Adidas sæt

Trøje Ronin

Jeg har fundet en sød kjole og top til mig selv, men det skal jeg nok dele med jer, når jeg har modtaget det, hvis i vil have det 🙂

‘En tpyisk mandag for mig’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En typisk mandag for mig