Nedtælling til jeg bliver alenemor

En typisk mandag for mig

Jeg tror mange kan være lidt i tvivl om, hvad jeg kan få dagene til at gå med, hvis jeg ikke har personlig træning hele tiden. Og lad mig bare sige, at mine dage bestemt ikke altid er ens, heller ikke mine uger, og det er langt fra som et 8-16 job at være selvstændig. Jeg aner ikke, hvor mange timer jeg arbejder om ugen, og måske vil jeg heller ikke vide det – for det stemmer med garanti ikke overens med det jeg tjener, haha. Men det vigtigste for mig er også, at jeg arbejder med det, jeg holder af og synes er fedt!

En typisk mandag ser pt sådan her ud for mig:

 • Vi vågner kl.5 (nærmest som om Theodor har et indre ur, der ringer der!)
 • Vi hygger, spiser morgenmad, får tøj på og leger mellem kl.5:30-07
 • Omkring kl.7-7:30 går eller cykler jeg med Theodor, og afleverer ham i dagpleje
 • Jeg tager hjem igen, og arbejder: tjekker mails og får en kop kaffe mellem kl.8-8:30
 • Jeg træner ca. kl.8:45-9:45 i mit Studie
 • Personlig træning (2 klienter) fra kl.10-11 og 11:30-12:30 (Eller kl.9-10, træner selv 10-11 og så personlig træning kl.11:30-12:30) Hvis jeg skal handle, når jeg det også her
 • Jeg tager hjem i bad og får frokost. Tjekker op på alle mine online klienter, svarer på mails og spørgsmål (jeg får en del spørgsmål på IG) fra ca. kl.13-15
 • Personlig træning kl.15:30-16:30 i mit Studie. Det tager kun 5 min. at gå derhen. De sidste par uger har jeg løbet 3-4 km med min klient her om mandagen.
 • Jeg når hurtigt hjem, siger hej til Theodor og Patrick
 • Kl.16:45 kører jeg mod Nexø, da jeg netop har startet et hold op, og træner en mor og hendes søn en halv time inden
 • Personlig træning kl.17:30-18 og holdtræning kl.18-19
 • Og så går turen hjem igen. Det er en køretur på 30 min.
 • Jeg er hjemme ved 19:30/45, måske når jeg at sige godnat og putte Theodor. Det håber jeg i hvert fald altid, jeg kan.
 • Jeg får mig noget aftensmad og slapper af på sofaen. Ofte tager Patrick hen og træner, og så ender jeg foran computeren igen for at tjekke mails, online klienter, skrive indlæg, svare på kommentarer, poste billeder på IG osv.
 • Omkring kl.21 er jeg træt, og går ofte i seng der. Jeg kan godt lide at læse inden jeg skal sove, men det bliver oftes kun til et par linjer eller en side, fordi jeg er så træt 😉

Så det er nogenlunde min dag, som ligner min onsdag. Tirsdag og torsdag har jeg personlig træning kl.9-11 i Nexø og kl.16:30-18 i Rønne. Fredag er min hjemmearbejdsdag, og hver anden fredag har jeg samtaler med mine online klienter fra kl.9:30-15.

Fra d.8/4 bliver jeg alene med Theodor, fordi Patrick skal på skole i 10 uger. Men det kan du læse om her, hvis du ikke allerede har læst det indlæg 🙂 Og så skal det hele gå op, hvilket bliver et puslespil, med hjælp fra familien.

Jeg er ret glad for mine Reebok Flexagon sko, som er gode til al slags træning. Mine tights er også fra Reebok, og toppen fra Eyda.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling til jeg bliver alenemor