Fødselsdag, diarre og opkast

Vind et par Reebok Nano 8.0

Jeg har et par Reebok Nano 8.0 Flexweave i overskud, og de skal da ikke stå og samle støv herhjemme. Derfor vil jeg gerne forære en af jer, der læser med her på bloggen, mit ene par i str. 39. De har en værdi af 1.050 kr. og kan bla købes her. Konkurrencen er sponsoreret af MIG 🙂

Bruger du str.39 (jeg er selv 39-40, og bruger 40 i Nano-modellen), så kan du deltage i konkurrencen ved at skrive en kommentar med dit nuværende trænings mål! Vil du fx gerne løbe hurtigere, løfte 100 kg i dødløft, komme til træning 3 x ugen, kunne tage en armbøjning osv.? Alle mål er velkomne!

Jeg finder en heldig og tilfældig vinder på fredag d.29/3 🙂 Held & lykke!

147 kommentarer

 • Lena Olsgaard Green

  Jeg vil gerne have mere vægt på i squat. Jeg kæmper med 65 kg, men vil virkelig gerne højere op. Det er fandme bare svært…🙄🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Fortsætte min efter-graviditets træning når jeg om 1 måned starter op på arbejde, som selvstændig fysioterapeut. Så ville det være lækkert med et par nye sko, der kan skyde det i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Schwartzkopf

  Jeg trænger virkelig til nye træningssko, går/løbet 3-5 km hverdag og træner stram op og puls og styrke, så håber at vinde nye sko 🙏🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Træne 2-3 gange om ugen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Mit mål er mit første halvmarathon til efteråret 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Mit mål er at forbedre min halvmarathon rekord i år 🏃‍♀️🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Mit mål er at begynde at løbe igen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Og på sigt kunne løbe halvmarthon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Komme i gang med løbe program, og komme op og løbe 5 km 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Mit mål er at kunne løbe 5 km til Feminas kvindeløb d. 12. maj og blive hurtigere på 1 mile til Royal Run.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mit mål er at tabe mig lidt (og selvfølgelig få flere muskler), så jeg kan stå skarpt i min kjole til alle de sommerbryllupper, som jeg skal til. 👰🏼🤵🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  De er så fede!!! Jeg er for 6 uger siden startet i et personligt træningsforløb – pt kører det derud af 🙏👌 træningen vil dog blive 1000 gange federe med de lækre sko!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg kunne bare godt tænke mig at bevæge mig noget mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mehtap

  Mit mål er at være stærk og fit et år efter jeg har født, som tilfældigvis også er min fødselsdag🤣 jeg krydser fingre, det kunne være fedt at komme i mål med et par fede træningssko🤗🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mejtap

  Mit mål er at være stærk og fit et år efter jeg har født, som tilfældigvis også er min fødselsdag🤣 jeg krydser fingre, det kunne være fedt at komme i mål med et par fede træningssko🤗🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Lund

  Efter en livsstilsændring og en masse træning som har resulteret i et vægttab på 34kg har jeg vundet målet om at få kontrol over mit liv.. næste mål er at kunne lave en chin up uden de forbandede elastikker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg vil gerne kunne tage en pull-up uden brug af elastik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Jensen

  Jeg vil vildt gerne vinde, da jeg skal i form efter min graviditet. Og jeg og en veninde skal melde os på dit hold for mødre fra maj måned af, så det skal skoene selvfølgelig bruges til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Stenger

  Jeg vil gå min 10.000 skridt om dagen, eller i hvertfald nå et gennemsnit på 10.000 skridt om dagen og så vil jeg gerne træne min 3 gange om ugen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline Hansen

  Mit mål er at holde formen ved lige under min graviditet og efter termin om 5 uger at komme tilbage til min min gamle form igen 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sassia

  Mit mål er at få lidt tempo på mit løb igen og derefter forhåbentlig løbe endnu et halvmarathon 💪🏼🏃🏼‍♀️🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Andersen

  Mit mål er at løbe mit andet halvmaraton til september (efter 4 år med pause/kun korte løbetur). Jeg er godt på vej, men de der flotte sko ville helt sikkert lige hjælpe på motivationen og se pæne ud på mine fusser 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne blive bedre til OCR løb, både ved at kunne løbe hurtigere, løfte tungere og springe over forhindringerne med lethed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis-Ann Jensen

  Jeg vil til august lave 1/4 ironman i Silkeborg. Det bliver mit første rigtige mål/konkurrence efter min fødsel i oktober 2017 og jeg savner mit gamle motions-jeg og en krop der duer, så nu skal det være😊💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Mit mål er at styr på min lyskeskade, så jeg igen kan kan squatte tungt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Hej Line. Skoene ville være fantastiske at vinde da jeg netop har meldt mig ind i Fitnes World og mit mål er, at få en en hverdag med mere træning og aktivitet – og at jeg bliver stærkere til at kunne løfte og lege med mine to børn. Håber håber 🙂🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KarenToft

  Mit mål er at få træningen ind i hverdagen som en vane, fordi det giver mig et ekstra energy boost og gør mig glad i låget💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Thomsen

  Jeg vil gerne kunne squate min egen kropsvægt 🏋🏻‍♀️ Der er ikke nogle bestemt vægt, da kropsvægten falder i takt med, at jeg kommer tættere på målet 😂 men der er stadig nogle kilo endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg vil øve mig i at blive en bedre løber og samtidig vedligeholde min glæde ved styrketræning 🤞🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Vestergaard

  Krydser finger 🙏🏼 Lige pt er mit mål bare at træne for at holde mig sund og glad 🤩👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Mit mål er at komme igang med træningen, så jeg kan få det bedre psykisk og fysisk 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Mit mål lige nu er at holde min krop i gang og træne mere regelmæssigt, så de lange dage som studerende på læsesalen ikke går alt for hårdt ud over lænden 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Taipale

  Årets projekt er at komme i gang med at stå på rulleski og målet er at kunne deltage i en rulleski konkurrence næste sommer. Og så derudover at opnå en lavere fedtprocent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Kok

  Mit mål er at vedligeholde min træning, der går rigtigt godt og blive lidt bedre til at styrketræne med dødløft mm. og at få en lavere fedt procent.
  Super fin præmie og lige min størrelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Sørensen

  Mit mål er at gå 10.000 skridt om dagen hele året og indtil nu går det bare super 🙂

  Str. 39/40 er lige mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil gerne være bedre til at få lavet styrketræning et par fange om ugen, så jeg holder ryggen i topform og undgår dumme smerter pga stillesiddende arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline christensen

  Vil gerne igang med at løbe igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Haxvig

  Mit første træningsmål er lige nu at skulle løbe 10km distancen til Royal Run til juni 🏃🏼‍♀️ og så går jeg med en drøm om at løbe halvmarathon til september i København, men det kommer virkelig til at kræve noget træning hvis det skal kunne lade sig gøre, og så er et par nye, lækre træningssko da være en kæmpe hjælp så jeg kan blive endnu hurtigere 🏃🏼‍♀️😍🍀🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørk

  Mit mål er at træne minimum tre gange om ugen og at komme i bedre form! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Mit første mål er at få slæbt min dertil indrettede ud på regelmæssige løbeture og når der forhåbentlig er blevet en slags succes, så derefter at begynde med interval løb😂🤞🏻🙈 I hvert fald er jeg sikker på at disse alt for lækre trænings sneakers vil være en super god hjælp til at få det til at ske 🤞🏻🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  At kunne tage en HSPU 😬😁🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  At komme ordentligt igang med crossfit igen efter at have fået en lille pige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Leger så meget med at stå på hænder, hårdt og tidskrævende – men mest bare sjovt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rasmussen

  Jeg vil rigtig gerne forbedre min kondition 😄👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit mål er at komme igangværende med at løbe igen. Har ikke løbet en tur siden oktober sidste år – motivationen og løbeglæden forsvandt nærmest fra den ene dag til den anden. Men i takt med at dagene blir længere og lysere kan jeg mærke at lysten så småt er ved at vende tilbage 🏃‍♀️💨💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg har pådraget mig en meniskade, og såfremt det ikke bliver bedre inden for de næste par måneder, så skal jeg opereres. Mit mål er derfor at få genoptrænet mit knæ, så jeg undgår operation og forhåbentligt kan begynde at løbetræne og løfte tungt igen 🍀🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit træningsmål er at variere min træning, for ellers kører jeg sur i det. Gerne både styrketræning, svømning og yoga. En blanding fungerer klart bedst for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Christensen

  Mit mål er et halvmarathon og etape Bornholm, nu til sommer. Jeg har holdt pause fra løbetræningen, grundet et springknæ, og er nu udfordret af tid og “genoptræning”. Satser dog alt på, at det kan lade sig gøre, trods barn, arbejde og hobby 🤔😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Mit træningsmål er at få trænet 2-3 gange om ugen. Det har længe været en dårlig undskyldning, at jeg er en travl studerende, men den går jo ikke – der skal trænes! Det giver jo energi til hverdagen. De flotte træningssko ville klart være en ekstra motivation til at komme godt igang med træningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Frederiksen

  Mit træningsmål er en skadesfri vej til mit første Marathon i dette efterår. Det kræver en masse løb, men også en masse styrketræning, hvor de sko ville være perfekte til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Frederiksen

  Mit træningsmål er en skadesfri vej til mit første Marathon i dette efterår. Det kræver en masse løb, men også en masse styrketræning, hvor de sko ville være perfekte til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Arebkild

  Fede sko! Mit store mål lige nu er at komme til at løbe et marathon indenfor den nærmeste fremtid. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate Nielsen

  Jeg vil generelt bare gerne i gang med at træne! Jeg skal til bryllup til sommer og vil gerne have smidt et par kilo eller mere inden ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Højland Henriksen

  Hvor ville det være fedt med nogle nye sko, og så endda i sådan en lækker farve 😍👌🏼 De ville helt sikkert hjælpe på begejstringen for at hoppe i træningstøjet og få trænet de 3 gange i ugen jeg så gerne vil nå 💪🏼 Skader i knæ og lysken begrænser motivationen, men målet er regelmæssig træning for at øge overskuddet og energiniveauet i hverdagen 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette helene Madsen

  Super fede sko! Jeg har netop kigget på disse, da jeg lige er startet til crossfit! Mit mål er, at til juli kan lave én muscle ups☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Trolle

  Det ville være super fedt med noget nyt træningsgear 💪🏼🙌🏼 Jeg er midt i en livsstilsændring og har smidt 15kg, men mangler 15kg mere og er sikker på at nye sko vil øge min motivation for at hænge i og holde ved til træning 💪🏼😅🏋🏽‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Byg Vilsen

  Jeg kunne godt tænke mig, at lette røven, og komme op på at få trænet 4-5 gange i ugen💪💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ihh, de er så fine! Krydser fingre! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
  Jeg skal løbe mit første OCR-løb i år, og mit mål er derfor at blive stærkere over hele kroppen 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lerche

  Jeg skal træne op til Nordic Race 2019, så både styrke og kondition skal forberedes uden at provokere en knæskade for meget 🏋️‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg vil gerne være stærk og smertefri 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Thorup Nielsen

  Jeg er lige startet til BodyFit på det hold jeg gik på for en del år siden. Pga knæskade og stress har der kun været overskud til knætræning / cykling og gåture. Men jeg startede sidste mandag og mit mål er at fortsætte på holdet samt at prøve udendørs fitness i vores lokale gymnastikforening så nye træningssko er meget velkomne🙏🏻😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Jeg vil gerne blive stærkere og kunne løbe halvmarthon til efteråret💪🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane mette

  Mitmål er at løfte 10×150 kg i benpræs. Ligenu kan jeg ”kun” løfte 10×110 kg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Skouw

  Målet inden opstart på job igen til juni, er at få indlagt fast træning 2-3x om ugen, så jeg kan blive stærk igen oven på graviditeten 💪🍑

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er startet til crossfit for 2 måneder siden, og mit mål er at mestre det💪🏼🙈🙌🏼😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Wettersløv

  Mit træningsmål er at gennemføre mit første Marathon 🏃🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Doornbos

  Mit mål er pt at prøve at smide de sidste kilo efter graviditen 😀💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Mit træningsmål er lige pt bare at komme afsted. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mit mål er at træne minimum 3 gange om ugen 🙌🏻 Og jeg vil rigtig gerne begynde at løbe igen . Jeg har holdt en lidt længere pause efter en skade for snart et år siden og er desværre ikke kommet ordenligt i gang igen 🤷🏼‍♀️ 2019 er året 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit mål er kunne lave 10 pull-ups indenfor nærmeste fremtid, samt løbe udendørs nu hvor det endelig er blevet lysere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Rasmussen

  Mit nuværende træningsmål er at få bygget muskelmasse på kroppen og især mine ben, da jeg står overfor en operation hvor jeg skal have nyt knæ om et par mdr. Så jeg kæmper med de få øvelser mit knæ kan holde til pt. og drømmer om at få meget mere ud af min træning efter operationen og helingsforløbet☺️ Det vil være rigtigt lækkert med nye træningssko😍🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har altid haft svært ved at løbe langt uden pauser. Vi snakker omkring et par 100 meter, da mine ledbånd i knæene altid har drillet, men sidst jeg var en tur i fitness løb jeg 11 kilometer uden pause på én time. Det har givet mig motivationen og viljen til at se om jeg kan løbe et halv Marathon en dag, som jeg vil til at træne op til nu. Jeg ville elske at vinde de sko til at træne i, da mine egne gik i stykker under mit 11 kilometers løb forleden dag 🙈🤞🏼🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Hansen

  Mit mål er at komme i gang efter graviditet, fødsel og 2 måneders indlæggelse også blive en bedre udgave af mig selv! Så jeg kan komme igang igen med en god livsstil og være en god rollemodel for min søn, med et aktivt liv og dejligt humør! ☺👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Krøyer

  Mit mål handler ikke om at tabe kilo eller centimeter, men derimod at træne på en måde som gør, at jeg glæder mig til at skulle afsted – sø er det også meget nemmere at hive sig selv op af sofaen, og sikrer at jeg holder motivationen og kommer afsted når jeg gerne vil! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Mit træningsmål er at blive en bedre udgave af mig selv i form af vægt tab og livsglæde. Skoene vil helt klart give motivation og hjælpe med at komme godt afsted til fitness ☺️🤞🏻♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Høgsvig

  Mit mål er at få en træningsrutine jeg føler mig tilpas og tilfreds med. Ikke for meget, men heller ikke for lidt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg begyndte til crossfit for et par måneder siden med et mål om, at jeg gerne vil kunne lave en pull-up. Jeg kæmper stadig for det, og håber jeg en dag kan indfri målet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Jacobsen

  Jeg er endelig kommet op og kunne løbe 5 km uden pause (selvom det går langsomt😂), men har de dårligste løbesko, så ville ELSKE et par nye 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mit mål for 2019 er at lave min første halve ironman. På trods af et overrevet korsbånd i uge 6 har jeg stadig håb om at nå det! Genoptræning, genoptræning, genoptræning 😊🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe jonsen

  Jeg vil rigtig gerne komme op og løfte 100 kg dødløft!! Ellers bare holde mine træninger med mine piger i crossfitness. Skoene ville passe perfekt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Mit mål er at komme op på 12 pullups 😎💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mål er at komme ned i centret to gange udover mine to ugentlige boksetræninger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Michaelsen

  Mit trænings mål er at blive bedre til chinups 🏋🏻‍♀️
  Ville også gerne have mere gang i min læbe træning da mit knæ har en skade ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Mit træningsmål er at finde en god balance mellem løbetræning og styrketræning, fordi jeg altid har elsket at læbe, og inden for de sidste 2 år er begyndt at elske styrketræningen💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Mit mål er bare at komme igang igen. Jeg vil så gerne tilbage i den form, som jeg var inden min graviditet. Jeg startede også rigtig godt ud med personligt forløb, hvor jeg tabte 8 kg. Men efter forløbet har det stået stille og motivationen har ikke rigtig været der. Så måske et par nye sko kunne gøre det 😍🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne træne op til at kunne løbe 5km igen efter løbeformen røg pga. en udfordret graviditet 🤞💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette kolling

  Gennemføre 10 km løb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Mit mål er at kunne løbe 10 km d. 10/6 til royal run 👑 (jeg er oppe på 6 km nu) 😄 så er par lækre nye løbesko ville være super 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil rigtig gerne op at træne 3 x ugentligt, har gjort det tidligere, meeeen er faldet af på den🤦🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg har flere forskellige mål🙈 men et af de store udover at få styrket mine løbeknæ, er at deltage i nordicrace til sommer💪🏼😱 Ville være fedt at vinde nye sko og de er lige i min størrelse 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Målet er at løbe, svømme og cykle🏃‍♀️🏊🏻‍♀️🚴‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit træningsmål er at lære butterfly pullups ☀️ crossfit workout’en MURPH kan ikke overskues uden den teknik.. 🙌🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kirkeby

  Jeg vil gerne løbe hurtigere på min 5 km tur 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Gregersen

  Jeg vil super gerne være den heldige vinder af skoene😍
  Mit mål er 10 pullups – er nået til 2 i streg💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg vil virkelig gerne kunne tage 10 x pull-ups. Jeg er i fuld gang med træningen hertil, og et ville da være mega lækkert med lidt forkælelse til når jeg (meget snart) når mit mål. Er endelig kommet op på 6 stk, startede på 1 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mit største træningsmål er lige nu at blive stærk nok til at kunne lave én strict pullup💪🏼🤞🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Justenborg

  Jeg vil rigtig gerne kunne tage 10 armbøjninger!😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg kunne godt tænke mig at træne 4x om ugen og tage 10+ af pull ups 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil gerne blive stærkere i min skulder/ryg, så jeg kan spille håndbold smertefrit.💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg vil gerne blive stærkere i squats og tage flere pull ups 🤪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mit mål er at komme igang med at træne igen. Efter nogle forstuvede ledbånd i knæet, er jeg forhåbentligt snart klar til at træne igen 🙌🏻🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er ved at træne op til at løbe 10 km sammen med hele min familie til Royal run, så drømmer også om ikke at være familiens langsomste 😅 mangler virkelig et par sko jeg kan bruge når jeg løber i fitness, da de ikke er så glade for mine udendørs løbesko på deres løbebånd 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mit mål er at finde en træningsform, hvor jeg synes det er fedt at skulle afsted – i stedet for altid at skulle slæbe sig ud af døren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg vil gerne kunne dødløfte 100 kilo to gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Mit mål er at komme i form igen efter graviditet og fødsel 👶🏼💪🏼 Og så er har jeg fødselsdag d. 29/3, så det ville være den perfekte fødselsdagsgave! 🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lærke

  Jeg vil så meget gerne vinde så jeg kan komme igang med at træne igen efter skade 🙏🏼😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristin

  Mit træningsmål er at komme i gang med at løbe igen og at komme ned på en pace på 4,30. Derudover vil jeg vildt gerne lære toes to bar 💪🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Jeg vil gerne igang med at træne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke en lækker konkurrence 🤞🏼😀 Mit mål er helt sikkert at komme op og dødløfte 120 kg og samtidig bare have en smule overskud 😅 Jeg har det sidste meget lange stykke tid ligget på max 110 kg, så jeg kæmper en kamp for at nu skal det altså snart lykkes 😉💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kstrine

  Mit mål er at begynde at løbe igen, og forhåbentlig kunne løbe 5 km uden stop 🏃🏼‍♀️🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil gerne kunne tage 8 pushups med overskud + stå på hænder🤸‍♂️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Mit træningsmål er at kunne lave 5 chin ups 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Uuh fed konkurrence! 😀 Mit træningsmål er at løbe cph half til efteråret, jeg har gennemført et halvmarathon før – men nu vil jeg gøre det både hurtigere og med mere overskud 🙂 Så denne her gang har jeg fokuseret meget på intervaller og har brugt dine programmer flere gange. De har virket rigtig godt, så tak for det Line! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Jørgensen

  Efter en skiskade i knæet, og et halvt års optræning med en fysioterapeut, – er mit mål at træne mit knæ op, til opstart af løb igen! Jeg savner det SÅ meget!😛🧡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P

  Mit træningsmål er noget så simpelt som at kunne tage 10 armbøjninger på tæerne 😅😊 Der er lang vej endnu, men arbejder hårdt på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil gerne løbe et halvmaraton igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil gerne løbe halvmarathon på under 1t 4o min. Derudover vil jeg gerne have en generelt stærkere krop🤞🏻
  Tak for, at vi må følge med i din hverdag🙏🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne blive hurtigere til at lave burpees og blive bedre til mine Pull ups! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ariane

  Jeg vil gerne blive stærk igen efter graviditet og fødsel. For det betyder så meget for mig at kunne være et aktivt forbillede for min søn og hvile i min krop og ikke mindst have styrke og kondition til at kunne lege med ham indtil jeg bliver gammel 😛

  Tak for en masse inspiration på den front!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Mit mål er endelig at kunne tage bare én pull-up!! 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Mit mål er at tabe fedt og samtidig beholde min muskelmasse💪🏻💪🏻 Gerne 10-15 kg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ries

  Et af mine mål er at blive smertefri i ryggen og et andet er at komme til at bænkpresse 40kg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg ville ønske bare at kunne lave en pull-up 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Et af mine mål er, at kunne løbe længere 🏃‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit træningsmål er, at kunne squatte min. 125kg, når vi rammer Finca Naundrup den 18. august 😃🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Et af mine træningsmål er at kunne squatte 100kg – og der skal man jo bruge et par gode sko 🤞🏼😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mit mål er at forbedre udseendet på min krop efter fødsel samtidig med at få min styrke tilbage og kunne bænke 60kg i sæt igen. 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Mit træningsmål er dels at blive mere konsekvent i hvor ofte jeg træner, så jeg kommer oftere afsted i løbet af en uge og så dels at kunne squatte 80kg! Jeg vil nemlig gerne være stærk 💪🏻 Så jeg tænker de her sko ville kunne hjælpe mig rigtig godt på vej med begge mål 🤩🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mit træningsmål er at kunne lave en pull up og at kunne træde flere watt pr. Kg på spinningscyklen! 💪🏼🏋🏼‍♀️🚴🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Et opstartet i online forløb og målet er 20 kg på 6 mdr. Så dette er da den helt perfekte præmie at vinde til lidt extra motivation til forløbet 🤗🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg vil gerne være stærkere 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Mit træningsmål er at kunne squatte med 100 kg inden året er omme. Derudover er mit mål at kunne løbe 10 km på under en time.
  Jeg ville elske et par nye sko til disse mål! 🙏🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Mit mål er at bibeholde mine styrke ved at styrketræne min. 2 gange om ugen trods rigtig mange kilometer på cyklen på landevejen. Det vil gøre mig stærk og mere udholden når jeg skal cykle til Paris med Team Rynkeby 28/6.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Mit mål er at gennemføre Københavns marathon 19/5 på under 4 timer 🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Mit træningsmål lige nu er forberedelse frem mod first timers 19.2 i Norce om 14 dage 🏋️‍♀️ Så et nyt par sko ville bestemt gøre træningen lidt sjovere 😀💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Marie Frandsen

  Mit træningsmål er chin ups som forhåbenligt kan føre til pull ups ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie Jørgensen

  Mit mål er at kunne tage 10 pull ups og lære at gå på hænder💪🏽😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Stærkær

  Jeg er igang med et lille vægttab pt, træner styrketræning 3-4 gange om ugen, men drømmer om at blive bedre til at bruge min egen kropsvægt som “redskab” – Bl. a. at kune lave chin ups, pull ups osv🙏🏻
  Nye træningssko har været på ønskelisten længe, så det ville ikke være dårligt at vinde🌟❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sand

  Har mange mål: blive bedre til HSPU, butterflies, tungere løft samt muscle up men det sjoveste mål lige nu er at komme igennem Nordic Race til maj i en hurtigere tid end sidste år. Idag var jeg så på militærbanen og sidder nu med 1.000 blå mærker og en øm krop!! Så mit mål: bliv bedre til OCR så jeg ikke ligner en smølf 😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har mange mål: blive bedre til HSPU, butterflies, tungere løft samt muscle up men det sjoveste mål lige nu er at komme igennem Nordic Race til maj i en hurtigere tid end sidste år. Idag var jeg så på militærbanen og sidder nu med 1.000 blå mærker og en øm krop!! Så mit mål: bliv bedre til OCR så jeg ikke ligner en smølf 😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil gerne løbe 2-3 gange om ugen og gerne hurtigere også ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg vil sindssygt gerne op på 120 i dødløft. Har været igennem en del med træning og min tankegang har igennem mange år været masser af cardio og ingen mad. Denne har heldigvis ændret sig, og jeg elsker i dag at blive stærkere og presse mig selv🤩 Jeg har længe ligget på de 115, så synes snart en PR ville have sin ret- sindssygt god blog, og generelt vil jeg lige takke for en rigtig god side med masser af positiv energi og god motivation🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg vil gerne lære at stå på hænder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Winberg

  Jeg er endelig kommet igang med, at træne igen efter at have fået konstateret 3 diskusprolapser i oktober 2018. Jeg er startet med at styrketræne og håber, at kunne komme igang med at løbe igen om et par måneder – et par nye sko ville da være prikken over i’et😊🏋🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg er lige begyndt at kunne lave strict chinups. Mit mål er at kunne lave strict pullups, men for dælen hvor føles det, som en kamp 😅 en dag var chinups der pludselig, så jeg tror på, at det samme sker med pullups. Øvelse gør mester, så jeg øver og øver og øve og.. øver lidt mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa H

  Jeg er pt på en idrætshøjskole, så mit mål er selvfølgelig at forbedre min fysik og kondi, men også bare at nyde at det eneste jeg skal tænke på er at træne og have det sjovt med en masse unge mennesker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kjær

  Mit mål er pt at holde mig i form igennem min graviditet og så selvfølgelig blive lige så stærk igen bagefter💪🏼😅
  Reebok laver de fedest sko og er perfekte, når man dyrker crossfit som mig👌🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag, diarre og opkast