5 hurtige til Patrick

Fødselsdag, diarre og opkast

Åh ja, sikke en cocktail! Men igår havde jeg fødselsdag og blev 32 år, og desværre var Theodor meget syg med opkast og diarré. Derfor måtte jeg aflyse morgenmads hygge med nogle veninder, og være hjemme med Theodor.

I sidste uge var det med dig, der var nedlagt med diarre natten til fredag, og måtte aflyse fotoshoot med Reebok og teamsamling med The Protein Kitchen fredag i Kbh. Øv med øv på! Mandag bliver jeg ringet op af Theodors dagplejemor, fordi Theodor nu var ramt af diarre og opkast. Det stoppede sidst på eftermiddagen, men fordi der skal gå 48 timer, før han må komme i dagpleje igen, blev han hjemme tirsdag og onsdag. I går morges står vi så op, spiser fødselsdagsmorgenmad kl.6, og skal til at gå af sted kl.7, men lige inden rammes Theodor af diarre og opkast igen, og så må jeg blive hjemme med ham.

Nu skal jeg spare jer for flere detaljer, men jeg tror vi endte op på 8-10 opkastninger og en masse lorte-bleer, en hulens masse tøjskift og gulvvask. Sikke en dag! Theodor er desværre stadig ramt, og jeg krydser bare alt for, at han bliver frisk igen, så vi kan fejre mig i morgen og tage ud og spise med familien.

Ps. Fik du forresten læst ‘5 hurtige til Patrick’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 hurtige til Patrick