Benprogram - inspiration til din træning

5 hurtige til Patrick

Nu skal i lære Patrick bedre at kende. Han er en stor del af mig og min hverdag, og så er han jo også Theodors far. For lang tid siden lavede jeg en spørgerunde på min IG story, hvor i kunne stille ham et spørgsmål, og det er der kommet de her ‘5 hurtige til Patrick’ ud af 🙂

1.Hvad arbejder du med?
Jeg er VVS voksenlærling hos Nexø El & VVS center, og er færdigudlært december 2020.

2.Hvordan mødte du Line?
Jeg mødte Line på Bornholm, til Snogebæk Havnefest 2016. En fælles veninde mente vi passede meget godt sammen (bla. træning som fællesinteresse), og introducerede os for hinanden. I starten var jeg ikke rigtig interesseret, og festede bare videre. Men som aften skred frem, fik jeg øjnene mere op for Line. Og ja, så smed jeg trøjen og kyssede hende midt på dansegulvet på Søren’s. #thesnoweffect

3.Hvad forelskede du dig i hos Line?
De meget korte shorts hun havde på, den aften jeg mødte hende og det store krøllede hår. Hendes smil og det kluntede hun griner hun fyrer af, når hun har en fest over sig selv, haha. Jeg faldt også for hendes personlighed, hun har ligesom hele pakken, af hvad jeg søgte.

4.Hvornår skal i giftes?
Det spørgsmål fik jeg første gang jeg mødte Lines niece på 10 år. Jeg vil gerne vente til jeg er udlært, til vi har fundet vores hus og er kommet rigtig på plads. Så føler jeg tiden er inde. Jeg vil gerne have fundamentet på plads først.

5.Hvordan er du i forældrerollen, hvor er du forskellig fra Line?
Theodor er mors dreng, men heldigvis kan jeg også godt bruges, hvis det er Line, der skælder ud. Jeg har den korteste lunte, når Theodor er på tværs, her har Line mere tålmodighed. Ellers prøver jeg at være omsorgsfuld, hjælpsom og gør mit for at vise ham og lære ham nye ting. Det synes jeg vi er gode til begge to. At vise ham og hjælpe ham på vej med at lære fx at kravle op i sofaen, sætte sig på potten, smide ting ud og dække bord, osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benprogram - inspiration til din træning