Opskrift på 'One Pot Pasta'

Benprogram – inspiration til din træning

Som lovet, får I her mit træningsprogram fra igår, hvor jeg trænede ben. Og lad mig bare sige, jeg er altså pænt øm i dag, av av. Det er også flere måneder siden jeg kun har trænet ben, når jeg har trænet, ellers plejer jeg at træne hele kroppen. Men det er meget godt med lidt variation, og det føles som om, min krop havde godt af det og lige vågnede helt op efter en hård weekend med maveonde og træning i Norce med min træner Daniel.

Nå nok om det og frem med programmet. Det får i her:

Opvarmning: det blev til 20 min. gåtur med barnevognen, da jeg måtte hente Theodor fra dagpleje, fordi han var blevet syg. Jeg satte ham omme i gården til mit Studie, hvor han tog sin middagslur, og så var det tid til at træne.

Set A:
10 x 10 squat (50 kg)

Superset B:
20 x baldeløft med BFR elastik og 20 kg vægtstang
5 x hamstring walking curl (eller blot leg curl i fx TRX)
4 set

Superset C:
14 x walking lunges
10 x stiv benet dødløft
4 set

Superset D:
20 x KB swing
20 x step up
4 set

God træning!

Find mit Reebok set her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på 'One Pot Pasta'