Nu gik det lige så godt

Opskrift på ‘One Pot Pasta’

Jeg har længe gerne ville lave ‘One Pot Pasta’, både fordi det ser mega lækkert ud på de billeder jeg har set, men også fordi det virker til at være nemt at lave. Og det er – og så smager det virkelig godt!

Jeg har fundet opskriften hos valdemarsro.dk og blot brugt fuldkorns spaghetti og lidt mere chorizo end der står i opskriften. Det smarte ved hendes opskrift er den video hun linker til. Så kan det ikke være nemmere 🙂 Desuden var det også et hit for Theodor, der slubrede pastaen i sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu gik det lige så godt