Vores madplan for uge 11

Nu gik det lige så godt

Ja, for at være røv irriterende over for dig, der sover dårligt, så har vi længe haft en god periode med god nattesøvn. Theodor har nu siden slut januar sovet 3-3,5 time til middagslur (og må oftes vækkes), og blevet puttet ved 19-19:30 tiden uden problemer – og så sovet hele natten i egen seng ind til kl.05-05:30. Og hold nu op, hvor har det været tiltrængt for os alle med lidt bedre nattesøvn. Men i nat, der gik den da helt galt, haha.

‘Line, hvordan går det med jeres nattesøvn?’

Theodor blev puttet kl.19:30 i går aftes. Han bliver lagt i egen seng, lige nusset lidt og så går der ikke længe før han sover. Da vi så går i seng ved 22 tiden, vågner han og så er det, som om han tænker ‘Nå, nu har jeg sovet og nu skal vi op!’. Han var i hvert fald frisk og munter, klapper og snakker. Jeg var møg træt, havde hovedpine og øm i nakken, og ville bare gerne i seng. Men det endte med, at vi var oppe til kl.01, hvorefter Theodor til sidst falder i søvn i sin seng. Det var i hvert fald sidste gang jeg kiggede på klokken. Kl.03:40 vågner jeg af, at Theodor græder, men han skal bare have sin sut. Patricks ur ringer kl.05, og jeg kan ikke rigtig sove videre, så jeg står også op. Kl.06:45 er jeg nødt til at vække Theodor (hvilket ALDRIG er sket), for han skal op, så vi kan få spist morgenmad og komme af sted mod dagplejen senest kl.07:45.

Så hej hej til den nattesøvn. Jeg krydser fingre for lidt mere nattesøvn i nat, og i morgen skal Patrick og jeg overnatte hos Jeanne i København, mens Theodor skal passes af mormor & morfar. Så kan vi da altid få indhentet lidt søvn der, haha 🙂 Andre der kender til manglende nattesøvn?

Men altså, hvem kan stå for sådan en lille charmetrold uanset søvn eller ej? 🙂
Theodors jakke er fra H&M, har fundet en der ligner lige her.

2 kommentarer

  • Christina Krigslund

    Søvn, hvad er det?😳 Stadigvæk her 3 år efter har vi til gode at få 7 timers uafbrudt søvn😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Manglende nattesøvn, ja tak, de sidste to nætter har vi været oppe hver 2. time og give mad

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores madplan for uge 11