Var det forkert af os at flytte fra Kbh til Bornholm?

Vores madplan for uge 11

Patrick og jeg er startet med at lave madplan igen for at få mere struktur på både vores økonomi, indkøb og planlægning. Jeg synes vi både sparer tid pg penge, ved at handle større ind, færre gange. Og i den her uge ser vores madplan sådan her ud:

Mandag: frikadeller & ovnfritter
Tirsdag: wraps med kylling og salat
Onsdag: pasta & kødsovs
Torsdag: wok med kylling
Fredag: KBH

Vi planlægger aldrig weekenden, da vi ofte har planer, eller finder på noget spontant, så weekenden holder vi åbent for hvad vi skal have eller tømmer køleren for rester.

Vores uger er meget ens, og udover ovenstående spiser vi ofte også lasagne, hjemmelavet pizza, pitabrød, hel kylling i ovnen, ristaffel osv. Det gør os ikke så meget at spise det samme, da vi har nok at se til og det ofte virkelig skal gå op i en højere enhed. Jeg arbejder stort set hver eftermiddag/aften fra kl.16-18:30-19, og når jeg så kommer hjem, spiser vi sammen og så tager Patrick af sted til fodbold eller træning.

Hvordan ser din hverdag ud, og hvad spiser du/i typisk?

Opskrift på wok? Se min her.

5 kommentarer

 • Anne-Mette

  Hej Line.
  Oplever I at Theodor vil spise alt det I serverer eller er han kræsen med nogle ting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne-Mette. Det svinger fra dag til dag, synes jeg. Nogle gange så spiser han fx både pasta og kødsovs som vi også får, mens han nægter at spise det en anden gang. Som regel får han noget af det vi spiser, men vi har altid kogte gulerødder og kartofler stående i køleskabet, da det (oftest) er en sikker vinder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Altså de frikadeller så vanvittig gode ud. Måske du kan lokke opskriften ud af Patrick😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sabina. Ja, de er møg gode, elsker dem! Men Patrick laver dem bare på slum.. af 500 gr svinekød, 1 æg, lidt mælk, hvedemel, salt og peber, og så bliver farsen rørt godt sammen med elpisker, og steges i godt med Becel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabina

   Tak😊 Måske jeg skal prøve at give det et forsøg med en elpisker😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var det forkert af os at flytte fra Kbh til Bornholm?