Sådan ser en dag ud i måltider for mig

Det er snart min fødselsdag, og jeg ønsker mig…

Det er snart min fødselsdag, og det er vist ingen hemmelighed, at mit største ønske i år, er at vi får solgt vores byhus, så vi kan købe drømmehuset. Åh, jeg går bare og krydser fingre og håber hver dag, at der kommer et par eller en enlig og vil købe vores skønne hus. Vi trænger til at komme videre og få mere plads.

Nå, men udover at jeg ønsker mig hussalg (og huskøb), så har jeg fundet lidt flere ønsker. Dem får i her, måske i kan finde inspiration til jeres egne ønsker? Og lige et hint til familie og Patrick, der læser med: jeg bruger str. S i trøjer og kjole, 29/34 i jeans, 39 i sko og str. 38 i bikini 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser en dag ud i måltider for mig