Mandagens træningsprogram

Ultimativ guide til de bedste træningstights!

Jeg får tit spørgsmål til de tights jeg træner i, og til hvilke jeg bedst kan lide. Og nu synes jeg det er på tide med en guide til de bedste træningstights, ud fra mine og jeres krav. Jeg spurgte nemlig forleden på min IG story, hvilke krav i har til gode træningstights. Det kom der virkelig mange svar på, og flere svarede bla.:

  • De skal være højtaljede
  • De må ikke glide ned, fx når du laver squat, burpees eller løber
  • Ikke skulle hives op på plads hele tiden
  • Bred elastik (kant)
  • Squat sikre aka. ikke være gennemsigtige
  • God pasform
  • Ikke stramme for meget på maven
  • Ikke kunne se sved

Her ses jeg sammen med Matilde (helsematilde) og Louise Rutzou.
Vi har alle 3 Reebok tights på, og vi har alle 3 forskellige former og højde. Fælles for vores tights:
de er har en bred kant, er højtaljede og bliver siddende, som de skal – og de er ikke gennemsigtige.
Min model er Lux high rise, og de andre har Lux på, hvis i vil søge på lignende.

Og det er lige præcis de krav, jeg selv har til et par gode tights. Jeg har heldigvis fundet et par af dem, som jeg bedst kan lide at have på, og som opfylder de fleste af kravene. De kommer her og med direkte link til, hvor du kan købe dem 🙂

  1. Maya tights fra Eyda (grå). De er højtaljede, har en bred kant, falder ikke ned men bliver siddende både under løb, burpees og squat. De har en dejlig pasform og former numsen flot. De strammer ikke for meget på maven, og du kan ikke se, at du sveder. De passer stort set alle uanset form, højde og vægt. Jeg selv har str. S på, og jeg er 176 cm høj. De er meget lidt gennemsigtige i det blå når du sidder i en dyb squat position (billedet er taget total close up). Nok de bedste tights jeg har!

2. Maria tights fra Eyda (burgundy). De findes også i farven sort og navy, og følgende gælder alle 3 farver: de er højtaljede, har en bred kant, falder ikke ned men bliver siddende både under løb, burpees og squat. De har en dejlig pasform og former numsen rigtig pænt. De strammer ikke for meget på maven, og du kan ikke se, at du sveder. Jeg har str. S på. De er IKKE gennemsigtige, uanset farve. Og så er der en fin lille lomme foran (der hvor jeg har fingeren), hvor du fx kan have din nøgle liggende.

3. Reebok Os Lux tight, data dots, sort. De er højtaljede, sidder virkelig godt og har en rar pasform og bred kant. De bliver siddende når du løber, hopper, laver squat og burpees. Eneste minus, de er gennemsigtige, når du sidder i en dyb squat position.

4. Reebok Os Lux Bold tight, oil. Generelt for Reeboks Lux tight, så er de højtaljede, har en bred kant og bliver siddende, som de skal. Det gælder også denne model, og så er de ikke gennemsigtige, når du sidder i en dyb squat positon. Du kan ikke se, at du sveder.

5. Reebok C Lux High Rise tight Rib, sort. Alle Reeboks high rise tights er så gode at have på (minder om dem jeg har på, på billedet). Det er en af de nyeste modeller, jeg har og jeg synes de er så finde med rib-detaljerne. De er højtaljede, har en bred kant, bliver siddende og så kan du ikke se, at du sveder, også selvom de er sorte. De er ganske lidt gennemsigtige. 

Jeg håber min guide kan bruges, og at du kan finde dig et par rigtig gode træningstight til garderoben 🙂 Alle de tights, jeg har på, har jeg i str. S. Jeg brugte dem også under min graviditet, bla modellen high rise, og de sidste 2-3 mdr brugte jeg blot en str. større end normalt.

‘Jamen du er jo gravid! Må du gerne få pulsen så højt op?’

‘Mine bedste tip til en sund og aktiv graviditet’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagens træningsprogram