Hvor meget tjener jeg, som selvstændig personlig træner?

Mandagens træningsprogram

Jeg er færdig med at følge mit træningsprogram fra Daniel Risgaard, og det betyder, at jeg nu selv bestemmer, hvad jeg vil træne. Jeg vil dog stadig have fokus på at løfte tungt til hver træning, og skifte mellem squat, dødløft/sumo dødløft og bænkpres, for at holde min styrke ved lige. Og i dag valgte jeg en lidt anderledes udgave af tung squat, nemlig box squat.

‘Hvor meget tjener jeg som selvstændig personlig træner?’

Opvarmning: jeg gik i 20 min. til dagpleje med Theodor og ca. 20 min. til fitness centeret. Så det var nok opvarmning for mig 🙂

 1. Box squat
  1 x 6 reps (75 kg)
  3 x 5 reps (80 kg)
 2. Superset A
  A1) 6 x Brystpres (2 x 16 kg håndvægte)
  A2) 6 x One arm row (20 kg håndvægt)
  4 set
 3. Superset B
  B1) 12 x Walking lunges (2 x 12 kg) + 8 x stivbenet dødløft (50 kg) + 12 x walking lunges (2 x 12 kg)
  B2) 4 x Dips
  3 set
 4. Superset C
  C1) Dropset leg curl: 10 reps 35 kg + 10 reps 25 kg + 10 reps 15 kg
  C2) 10 x GHD sit up
  2 set
 5. Giantset D
  D1) 5 x Hack squat (2 x 25 kg vægtskiver på siderne)
  D2) 6 x Lateral raises (2 x 6 kg)
  D3) 6 x Shoulderpress (20 kg vægtstang)
  D4) 6 x Eagle fly (ryg) (2 x 5 kg vægtskiver)
  3 set

DONE DEAL, DU! Håber du kan bruge programmet til inspiration. Og mange spørger tit ind til, hvor mange kg jeg tager i de forskellige øvelser. Men husk, hvad jeg løfter er nødvendigvis ikke, hvad der passer dig. Sørg blot for at løfte tungt nok; dvs. skal du tage 10 reps, skal du kunne tage 10 og ikke kunne forsætte til 13-15 reps, ellers er det ikke tungt nok 🙂 Men teknik fremfor kg!

Solen skinner i dag, så i får sku’ lige et billede fra i sommers, hvor min form stille og rolig tog form! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor meget tjener jeg, som selvstændig personlig træner?