Jeg har et (hud)problem. Kan du hjælpe mig?

Hvor meget tjener jeg, som selvstændig personlig træner?

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg er blevet spurgt omkring min indtjening. For nogle er det formentlig ren nysgerrighed, fordi det jo på mange måder er meget anderledes ift. at være ansat og få en fast månedlig løn. Da jeg tilbage for snart 6 år siden startede som selvstændig personlig træner, tænkte jeg slet ikke på, hvad jeg tjente om måneden, eller hvor meget jeg havde tjent, når året var gået. Hver måned var det mest vigtigt for mig, at jeg kunne betale mine regninger og at det hele lige kunne løbe rundt. Hvad jeg har tjent hver måned, har jeg faktisk ikke tænkt på eller regnet ud i flere år. Men efter vi har fået Theodor, er flyttet i hus, skal sælge og købe nyt hus, så er der kommet mere fokus på økonomi, og jeg har skullet danne mig et overblik over min indtjening.

Et af mine yndlingsbilleder, som jeg fik taget i starten af 2017. Hvor jeg faktisk lige havde fundet ud af, at jeg var gravid. Jeg havde SÅ meget kvalme, da vi skød billederne.

Derfor har jeg bedt min revisor komme med lidt tal, som jeg gerne vil dele med jer. For det er ingen hemmelighed, hvad jeg har tjent eller tjener. Det synes jeg i hvert fald ikke. Jeg gik på barsel i september 2017, så jeg arbejdede slet ikke hele året ud eller så meget, som jeg kunne have gjort, hvis ikke jeg var gravid og gik på barsel. Jeg har været på barsel hele 2018, så det regnskab er ikke værd at kigge på 😉 I 2019 er jeg startet op igen efter endt barsel, og er så klar på at give den gas! Og forhåbentlig tjene lidt mere end, hvad jeg gjorde i 2017.

2016
Årets resultat, før skat: 232.246 kr (pr. måned 19.354 kr)

2017
Årets resultat, før skat: 279.704 kr (pr. måned 23.309 kr)

Hvis du sidder med drømmen om at gå selvstændig, om det er som personlig træner, ligesom mig eller noget andet, vil jeg bare sige: GØR DET! Men, du skal eddersparkeme være klar på at arbejde for det! Jeg har arbejdet 24/7 lige siden jeg startede, jeg har arbejdet fra kl.6-20 hver dag også i weekenderne, jeg har cyklet mellem 20-30 km hver dag i København, og knoklet røven ud af bukserne. Men jeg arbejder også med det, jeg virkelig godt kan lide og har stor passion for: at hjælpe andre i form, tilbage i træning, med at få det godt og få sunde, holdbare vaner og en sund livsstil.  Og penge er ikke det, der driver mig. Jeg gør det ikke for at tjene kassen – så skulle jeg arbejde meget meget mere, end hvad jeg gør, og det vil jeg ikke. For nu har jeg en familie, der betyder væsentlig mere. Men kan jeg få det hele til at gå op i en højere enhed; at være mor og selvstændig, så vil jeg arbejde for det. Og det gør jeg <3

2 kommentarer

  • Maria

    Er det før skat ?? Hehe er nysgerrig sorry 😊 fed blog du har for øvrigt !!! 👍🏼✌🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maria. Ja, det er før skat 🙂 Og tak, det er jeg glad for at høre!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har et (hud)problem. Kan du hjælpe mig?