Vil du vinde den bedste sports BH fra Reebok?

Jeg har et (hud)problem. Kan du hjælpe mig?

Jeg har længe overvejet, om jeg skulle skrive om mit hudproblem. Og jeg er blevet enig med mig selv, at nu skal det være. For er der nogen, der formår at hjælpe mig, om det så er med gode råd til at få Theodor til at sove, tips til menstruation og træning, ja så er I der altid 🙂 Og måske, der er andre, der har samme problem eller har haft og fundet en creme eller lign., der kan hjælpe?

Jeg er rigtig ked af mit problem, og synes faktisk det generer mig, og er noget jeg ofte tænker på. Jeg har bumser på ryggen, og små røde knopper på armene. Lægen siger det er min hudtype, det med de røde knopper på armene, og bumser på ryggen kommer og går. Det er ikke fordi hele min ryg er fyldt med bumser, men jeg får lige et par stykker en gang i mellem. Og så får jeg det også på mine balder, som også har røde knopper.

Hver gang jeg ser en anden pige/kvinde med flotte bløde arme og fin hud på ryg og arme, bliver jeg simpelthen så dybt misundelig.

Jeg har haft problemet i mange år, og prøvet et par creme, bodyscrub osv., men intet har hjulpet. Om sommeren er det ikke så slemt med bumser, fordi det er som om solen hjælper lidt, men de røde knopper har jeg altid.

Kender du til problemet og kan du hjælpe mig?  Smid gerne dit svar i en kommentar nedeunder og ikke et svar til mig på IG – for tænk nu, hvis dit svar kan hjælpe andre der læser med? 🙂

I noget lys, kan man tydeligt se mine røde knopper på armene. Og ofte er jeg ikke vild med at have toppe på, især ikke hvis jeg har en del bumser.

39 kommentarer

 • Prøv nogle af http://www.hudplejeprodukter.dk specielt deres rense produkter fra medex hjalp på mine skuldre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Prøv at undgå mælkeprodukter i en periode:)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Har du prøvet at undgå parfume. Tænker både i creme, vaskepulver, solcreme osv osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Har du prøvet at undgå parfume. Tænker både i creme, vaskepulver osv osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tetra cyclin til bumserne på ryggen – skyldes tit og ofte hormonforstyrrelser el. Stress. Carbamid creme til armene, den kan købes i Matas! Kh. Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aide

  Tjek nedenstående link ud: de skriver lidt om hudtilstanden 🙂
  http://pudderdaaserne.dk/2015/10/21/keratosis-pilaris-roede-knopper-paa-overarme-laar-og-kinder/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Line. De røde knopper på armene kan godt skyldtes manglende fugt i huden. Vores pige døjer også med det, og her bruger jeg Rudolph Care Body balm eller Beaute Pacifique X-Tra dry skin fix, og det virker bare. Begge er i øvrigt også rigtig gode til børn. Til dine bumser på ryggen kunne det være godt at bruge Australien Bodycare showet gel ( tror jeg den hedder ). Den er med tee tree Oil og perfekt til urenheder.
  Håber du får styr på problemet 🤞🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Reinhold

  Hej Line
  Det du beskriver har jeg sloges med hele mit liv (41 år) og sidste år lid jeg mig friste af ecookings multiolie, det lyder måske som en reklame, men de små knopper er VÆK!! Jeg er fan af deres produkter, bruger aldrig lotion igen kun deres multiolie uden duft!! Og nej jeg er ikke på spont eller andet
  Go for it!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har også haft problemer med knopper på armene og efter jeg har brugt Mol&B Intense multi-functional BODY & FACE Oil er jeg kommet problemet til livs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej.
  Jeg har samme problem. Det øverste af min ryg er dog fyldt.
  Jeg har eksperimenteret med min kost, det der hjalp mest ved mig, var en periode på 6 måneder hvor jeg ikke spiste sukker, hvedemel, mælkeprodukter, svine- eller oksekød.
  Jeg fik en del naturmedicin og fik akupunktur v. en alternativ behandler. Det hjalp mig rigtig rigtig meget.
  Jeg er 14 år gammel og jeg er så træt af det.
  At se fede billeder på ig af piger i deres bikinier med pæn pæn hud, eller at have en top på i fitness med bare skuldre. Det har jeg aldrig, fordi jeg er nervøs for om folk synes det er klamt.
  Jeg håber du finder en løsning på dit problem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har samme problem med røde knopper på armene. Har netop i dag prøvet at undersøge hvad man man gøre. Salisylsyre er den vej jeg vil prøve at gå 😊
  https://www.danishskincare.dk/knopper-pa-overarme-og-lar-keratosis-pilaris/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hejsa Line,
  Det problem du beskriver kender jeg virkelig godt. Især efter mange år med hudproblemer – det stadig til tider kommer på besøg. Jeg fandt ud af at proteinpulver – særligt valle protein havde/har en negativ effekt på min hud. Et skift til vegansk/soya protein har gjort en kæmpe forskel. Eller bare at cutte lidt ned på tilsat protein har hjulpet mig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg havde samme problem i mange år, og det var særligt slemt på arme og lår. Det forsvandt fuldstændigt da jeg udelukkede kød og skar kraftigt ned på laktose i min kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Line.
  Jeg har samme problem, dog på ballerne 😊 Det har hjulpet mig meget at bruge antiseptisk sæbe og creme bagefter. Fx fra Australian Bodycare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lea. Tusind tak, jeg har det også på ballerne og synes det er møg irriterende. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Line, ang dit hud problem, så lyder det til, at du døjer med det samme som jeg, nemlig Keratosis Pilaris. Jeg har prøvet diverse scrub cremer og anbefalinger fra hudlæger osv og intet hjalp… lige indtil jeg en dag gik i Matas og blev vejledt af en super sød dame, som havde datter med samme problem som jeg, og hun anbefalede denne scrub fra origins som man bruger 2-3 gange om ugen i bad med en scrub handske og derefter smøre sine arme med en fed creme (er stor fan af den blå nivea) scrubben kan desværre ikke købes i Matas længere, men mener Salling stadig har den https://m.origins.co.uk/product/16832/46936/skincare/see-all-skincare/modern-frictiontm/natures-gentle-dermabrasion OG DEN HAR HJULPET MIG MEGET!! mit er stort set væk . Nu bruger jeg den kun ca 1-2 gange om måneden for at vedlige holde det, men cremer min krop dagligt. Scrubben massere jeg ind på armene inden jeg går ind i badet, og så gør jeg min scrubhandske våd og så massere jeg der godt rundt indtil jeg føler jeg har været omkring hele området hvor knopperne er, og så først derefter går jeg rigtigt i bad. Og sørg for at få skyllet kroppen godt efter for både sæbe rester og shampoo og balsam <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mange sportsaktive unger piger lider af betændelse i hårsækkene på ryg og bryst og arme. Det kan ikke behandles særlig effektivt med normale bumsemidler, men kræver medicinsk behandling med fx Isotretinoin og et lokalt svampemiddel (Nizoral shampoo, kræver recept). Tilstanden hedder pityrosporum follikulitis (eller Malassezia follikulit). Prøv at se om det ikke er det du lider af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Line.
  Din knopper på armene kan afhjælpes med en scrub (evt Murads AHA/BHA cleanser), og så en god lækker creme til sidst.
  I forhold til din ryg ser jeg det tit fordi man glemmer at skylle ryggen efter shampoo, og der derfor sidder rester, som kan give bumser. Det kan også komme af sved ved hyppig træning. Der kan du anvende en antibakteriel spray der hæmmer det (Dermalogica Clear Start All Over Toner) ☺️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Line
  Det kan selvfølgelig godt være, det, du har, er Keratosis Pilaris som flere skriver, men jeg havde også i årevis røde knopper og ekstremt tør hud på bagsiden af mine overarme, og det har jeg fået fuldstændig bugt med ved at bruge en (parfumefri osv.) kropsolie hver eneste gang, jeg har været i bad. Jeg bruger pt. den fra Decubal fra apoteket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie. Ja i er flere der nævner Keratosis Pilaris, så det kunne godt tyde på det. Tak for tip til creme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rachel

  Det på armene er oftest en tilstand der hedder keratosis pilaris. Overproduktion aftaglbder sætter sig i/på hårsækkene.
  Apoteket har en creme – hyderm 1% som kan hjælpe, men det er ikke en kur. Jeg har prøvet mange ting for – alt fra saltrum behandling, piller osv- men den creme har haft størst virkning.

  Mht den urene hud har jeg desværre ikke nogen råd. Ud over scrub- skift bh ofte/vask dem og en god tør olie for at fugte huden.

  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Line
  Jeg har, hvad der lyder som de samme knopper på armene – de hedder Keratosis Pilaris. Og føler mig også meget hæmmet af det 🙁
  For mig har Matas’ carbamid 10% creme hjulpet, hvis jeg bruger dem regelmæssigt. Pudderdåserne har skrevet er rigtig fint indlæg om behanling af det: http://pudderdaaserne.dk/2010/05/06/rode-knopper-pa-armene-keratosis-pilaris/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Prøv at droppe mælke produkter, og evt st spise “clean” i en periode, altså uden div protein barer og andet der er mange tilsætningsstofferne i ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har altid døjet meget med talgknopper, rødme og tør hud på armene, indtil jeg begyndte at bruge Avéne Akérat 10 crem. Den er lavet til bl.a. Dét. Den er dyr og lugter ikke særlig godt, men den har gjort en verden til forskel. Håber den kan gøre det samme for dig!
  Ang. Din ryg, jeg har ikke selv samme problem, men har en veninde der havde da vi var yngre og hun vaskede sin ryg i basiron wash gel og det tog hendes urenheder. Begge ting kan købes på apoteket eller nettet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min mand har oplevet hans er forsvundet da vi reducerede/fjernede laktose.

  Så han fjernede hytteost, skyr, alm. ost, alm. mælk og overgik til Laktosefri hytteost/skyr og havremælk.
  Det havde stor effekt efter en 3mdrs test periode. Faktisk er det så tydeligt at hvis han introducere ost i et par dage får han “tilbagefald”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise. Tak 🙂 Jeg har prøvet samme men det var for at se effekten i ansigtet. Men tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du vinde den bedste sports BH fra Reebok?