Theodors start i dagpleje og gode råd

Jeg er så frustreret over vores boligsituation

I midten af januar var vi ude og se på et hus, og vi faldt for det lige med det samme! Det har ALT det, vi søger. Men vi kan ikke købe nyt hus, før vi får solgt vores eget. Og det er bare hammer frustrerende.

‘Vi har fundet drømmehuset!’

Mon der er nogle af jer, der læser med, som har stået eller står i samme situation? Jeg synes ikke det er sjovt at være i den her venteposition, og håber og krydser alt for, at der snart kommer en køber til vores dejlige lille byhus (som kun har stået til salg i 15 dage). For det er virkelig et skønt hus, men det bliver desværre lige for småt med et barn. Hvis du ikke har læst indlægget, så har jeg lavet et her med en lille housetour 🙂

Jeg ved godt det ikker lang tid, salget har været i gang, men nu hvor vi har sat til huset til salg og har fundet det hus, vi gerne vil have, så går jeg altså og tænker på det konstant. Men det er jo sådan for de fleste, at man skal have solgt, før man kan købe. Det er en cirkel, der skal gå op 🙂

Vores byhus ligger i den hyggeligste gade i den gamle bydel i Rønne.
Det er det gule/røde hus nede ved lygtepælen, ved den sorte bil, man kan lige skimte til salg skiltet.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theodors start i dagpleje og gode råd