Få et indblik i min kost og bliv (forhåbentlig!) motiveret

Savner jeg København og storbyens liv?

Sidste lørdag var Patrick og jeg en smuttur til København. Vi tog af sted med færgen kl.06:30 og retur igen kl.18:30 fra Hovedbanen. Det var en super hyggelig dag, bare os to, mens Theodor var hos mine forældre. En af grundende til, at vi var i København, var for at træne med vores personlig træner Daniel Risgaard.

Vi havde ikke så mange andre planer end træning i Norce, men jeg nåede at hygge og sludre med min veninde Jeanne inden jeg skulle træne kl.12, og efter vi havde trænet, spiste vi sen frokost med Daniel og en anden god ven Morten på MyPoké på Østerbro. Bagefter gik Patrick og jeg langs Søerne ind mod byen, selvom det var piv koldt og sneede lidt. Vi nåede en kort tur på Strøget, og satte os ind på Lagkage huset inden vi skulle med bussen mod Ystad.

Det var fedt at være tilbage i København, og det var dejligt at se nogle af vores gode veninder og venner, og træne i vores yndlings gym, Norce. Men al stress, larm, mennesker osv. i storbyen, det savner jeg slet ikke. Jeg nyder stilheden på Bornholm, naturen og de smukke omgivelser, og at være SÅ tæt på vores familier. Der er bare en anden ro på øen, og jeg synes dagene flyver af sted, fordi jeg har travlt med Studiet.

Jeg savner slet ikke København og storbyen, men åh hvor jeg savner mine veninder. Bare lige at kunne ses til en kaffe, brunch eller frokost, eller en tidlig træning lørdag morgen. Det savner jeg pokkers meget! Jeg har ingen, jeg kan træne med på Bornholm, som fx min veninder Linnea, Jeanne, Maja og Cecilie. Og så savner jeg også at ses med de andre mommy-bloggere og deres skønne unger. Men heldigvis har jeg 3 af mine veninder, som alle også er flyttet tilbage efter nogle år i København. Alle med børn, og det er simpelthen SÅ dejligt, at vi nu kan ses og er samme sted i livet og hverdagen på Solskins øen.

Når vi forhåbentlig får OK til at købe drømmehuset, og får solgt vores eget, så glæder jeg mig til besøg fra alle vores venner og veninder fra København. Det bliver fedt!

2 kommentarer

  • Camilla Madsen

    Når jeg en dag bliver – Stærk nok, hurtig nok og smidig nok.. 😉 Så vil jeg gerne træne med dig.. 😉 Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Søde Camilla, det er du allerede! Og det er mega fedt du træner med på mit hold 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få et indblik i min kost og bliv (forhåbentlig!) motiveret