Træt, træt, træt...

Få et indblik i min kost og bliv (forhåbentlig!) motiveret

I julen satte jeg fokus på at nå 10.000 skridt om dagen i en uge med #gåmedlineslivsstil på Instagram, og i januar valgte jeg at sætte fokus på at være aktiv og motivere hinanden med #aktivmedlineslivsstil. Det har været SÅ fedt og super inspirerende at følge med jer i jeres daglige motion/bevægelse og træning via alle jeres stories og opslag. Jeg håber virkelig flere af jer, der har fulgt med, er blevet motiveret til at få mere aktivitet ind i hverdagen 🙂

Som lovet for nogle uger siden, vil jeg i februar sætte fokus på kosten (fra i morgen, fredag!). Jeg vil hver dag dele ALT, hvad jeg spiser (så godt jeg nu kan og husker, haha!) Jeg vil ikke forsøge at ændre noget, fordi i skal følge med, det kan i roligt stole på. Umiddelbart spiser jeg ca. mellem 1.900-2.200 kcal om dagen, uden at være restriktiv eller forbyde mig selv noget som helst. Jeg sørger for at få især protein nok til alle mine måltider, men i den grad også sundt fedt og kulhydrater. Lige nu er fokus ikke længere vægttab, men at bibeholde min vægt, evt. stige lidt i muskelmasse. Jeg styrketræner 3 x ugen og løber eller laver intervaltræning 1-2 x ugen.

De næste 28 dage, kan du på min IG story følge med og se alt, hvad jeg spiser. Hvis du har spørgsmål til min kost, så skriv endelig en kommentar her til indlægget. Jeg svarer på alt, hvad jeg kan, og måske der er andre, som gerne vil have svar på samme spørgsmål, så tøv ikke 🙂

Hvis du gerne vil have min hjælp til en kostplan eller i online forløb, så læs mere her eller send mig en mail; lineslivsstil@gmail.com

Til hverdag spiser vi meget det samme til aften. Fx pitabrød, wrap, pizza, wok, lasagne, frikadeller osv. Det gør mig intet at spise salat med kylling til frokost hverdag. Jeg skal bare være mæt. I weekenderne, hvor vi har mere tid, laver vi mad, der tager lidt længere tid og som vi kan sidde og hygge med længere tid. Fx ristaffel – se opskrift her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt, træt, træt...