Det der med at vaske hår efter hver træning

Wok! Nem opskrift, når det skal gå hurtigt og være sundt

Der er altså ingen, der kan bilde mig ind, at det tager laaang tid at lave sund mad, eller at det er besværligt og kedeligt at spise ‘sundt’. Hvad er der besværligt ved en gang Wok, spaghetti med kødsovs, lasagne, deller med kartofler, salat med laks osv.? Hit me med bud på, hvorfor det er kedeligt 🙂 Du kan nemlig spise helt almindelig mad, når du skal tabe dig. Hos langt de fleste handler det om, hvor meget vi kører ned og hvor mange portioner vi får spist.

Nå, nok om det. Her kommer mit bud på en god omgang Wok, noget af det, vi derhjemme godt kan lide at lave. Dels fordi det smager godt, men også fordi det er hurtigt at lave.

Opskrift til 3-4 personer:
2-3 kyllingefiletter
1 pose Wok grønt
1 dåse kokosmælk
Krydderier

Skær kylling i tern og svits på panden (vi bruger en Wok pande). Tilsæt salt, peber og fx chili. Tag kyllingen af. Hæld posen med Wok grønt på panden, og lad det tø op før du tilsætter kokosmælk. Giv det et par minutter, og tilsæt kylling. Vi brugte karry, for lidt mere smag. Spis ris, quinoa eller bulgur til.

Vil du gerne have min hjælp til en kostplan? Så kan du bestille en lige her, der bliver tilpasset dig og din hverdag, og dit mål.
Måltiderne og opskrifterne er simple og nemme at følge.
Du kan også booke et online forløb, hvor vi går i dybden med dit mål, ændrer dine kostvaner og får styr på din træning. Klik her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at vaske hår efter hver træning