De absolut nemmeste og bedste boller!

Det der med at vaske hår efter hver træning

Forleden dag skrev jeg et indlæg om træning og menstruation – og TUSIND TAK for alle jeres kommentarer. Det viser sig vidst, at jeg skal til at undersøge og finde ud af, om en organic cup/menstruations kop er noget for mig, da mange af jer, som også træner, er stor fan af sådan en fætter i stedet for tamponer, bind m.m.

Men nu til noget andet. I er mange der skriver og spørger mig, om jeg vasker hår efter hver træning/hver dag. Og nej, det gør jeg ikke. Jeg har et kæmpe, krølle-garn, og det bliver simpelthen fedtet og uregerligt, hvis jeg vasker det hver dag. Desuden tager det laaang tid, før det tørrer, og jeg lader det helst lufttørre, hvis det er muligt. Og nu tænker du måske: “Jamen, træner du ikke næsten hver dag og sveder?” Jo, det kan du tro, jeg gør. Jeg sveder især når jeg laver cardio træning eller har høj puls under styrketræning, og det ses fx i hårgrænsen og nakken. Men hvad gør jeg så?

Jeg sørger for at lade mit hår få luft, når jeg har trænet. Jeg tager elastikken ud, og lader det få luft når jeg går eller cykler hjem. Hvis det er meget slemt, så vasker jeg det lige i kanten, men ellers bruger jeg tør-shampoo. For mit vedkomne bliver mit hår ikke fedtet, hvis jeg ikke vasker det hver dag. Men det er jo meget individuelt. Hvad gør du?

Helt vindblæst og med pjusket hår efter dagens løbetur!
Under min løbejakke og vest, har jeg en dejlig varm løbetrøje på fra Reebok. Tjek den ud her.

2 kommentarer

  • Camilla

    Jeg vasker hår hver anden dag og ikke nødvendigvis de dage jeg har trænet. Bruger også tørshampoo og hvis det er slemt vasker jeg lige pandehåret. Jeg har helt klart fået pænere hår af at springe en hårvask over, men jeg har ikke lyst til at øge intervallet mellem hårvask.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De absolut nemmeste og bedste boller!