Tak tak tak tak

De absolut nemmeste og bedste boller!

Den er god nok. Jeg har fundet en opskrift på de nemmeste, og vildt lækre boller, som selv en travl mor, kan nå at bage om morgenen 🙂 Det er nemlig en koldhævet dej, der skal stå natten over i køleskabet. Jeg laver dejen når Theodor er puttet, og inden jeg selv går til køjs. Når vi så står op, tænder jeg for ovnen og kan nå at skifte Theodor m.m. Så former jeg bollerne, og så skal de kun have 15 min. i ovnen. Bum, så er der nybagte boller!

Opskriften har jeg fået af en veninde, som har fundet den hos valdemarsro.dk. Jeg har ændret lidt, og brugt rugmel i stedet for grahamsmel, men du kan altid prøve dig frem med den type mel, du nu har 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak tak tak tak